To je to što me zanima!

Golman Bayera pretrpio potres mozga i izgubio dio pamćenja

Gdje sam to ja, vjerojatno se zapitao golman Bayera Giefer nakon što je dobio koljenom u glavu protiv Mainza. Tvrdi da se ne sjeća ničeg unazad mjesec dana
Vidi originalni članak

Golman Bayer Leverkusena Fabian Giefer u nedjeljnoj utakmici prvog kola Bundeslige protiv Mainza zadobio je potres mozga nakon sudara s protivničkim napadačem.

Nesretni golman u jednoj je situaciji u drugom dijelu išao na loptu, a Mainzov Choup-Motinga natrčao je punom brzinom i pogodio ga je koljenom u glavu. Giefer je zadobio potres mozga od kojeg je izgubio dio pamćenja. Nesretni golman odigrao je utakmicu do kraja koje se uopće ne sjeća! Njemački golman po završetku je prebačen u bolnicu u kojoj su mu potvrdili amneziju.

- Imam rupu u pamćenju. Ne sjećam se ni kako smo odigrali u nedjelju. Nedostaje mi jedno mjesec dana sjećanja i to mi je zastrašujuće – rekao je Giefer za njemački Express.

Giefer je u prvom poluvremenu skrivio pacerski gol kad je pred golom dodao loptu. No, Giefer tvrdi da se gola ne sjeća. Ne, samo njega.

- Ne sjećam se pogreške. Ne sjećam se priprema za ovu utakmicu, ni hotela u Mainzu pa čak ni naših austrijskih priprema za novu sezonu.

Golman Bayera propustit će sljedeći domaći susret s Werder Bremenom, a trener Leverkužana će možda morati staviti jednog od igrača na gol jer su preostala dva golmana Adler i Yelldell ozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dugave-zg 10.08.2011.

    ne sjeca se austrijskih priprema a zna da je bio u austriji?:)

  • maxxzg 09.08.2011.

    sudar je na 3:05. mogli ste još duži video nabavit...

  • threet 09.08.2011.

    hahahahahah :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare