To je to što me zanima!

Golman Chapea koji je ostao bez noge dobio posao u klubu

Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će Follmann raditi za nas čim se dovoljno oporavi. Ne znam kad će početi, ali što se nas u klubu tiče, on će nam postati suradnik, rekao je izvršni direktor Chapea
Vidi originalni članak

Jackson Follmann, jedan od trojice nogometaša Chapecoensea koji su preživjeli pad zrakoplova, dobit će posao u klubu. Follmann je u tragediji nažalost ostao bez noge, no u klubu su najavili da će naći ulogu za njega.

- Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će Follmann raditi za nas čim se dovoljno oporavi. Ne znam kad će početi, ali što se nas tiče, on će nam postati suradnik. I to ne samo zbog suosjećanja nego zato što znamo kakve intelektualne kapacitete posjeduje i što znači za klub. Ali tek kada se tjelesno i emotivno oporavi - rekao je izvršni direktor Chapecoensea Rui Costa.

Inače, Chapecoense je nedavno primio trofej Copa Sudamericane za 2016. godinu nakon što je gotovo čitava momčad i tehničko osoblje brazilskog kluba stradalo u zrakoplovnoj nesreći na putu na finalnu utakmicu protiv Atletico Nacional.

Follmann se nedavno vratio u svoj Chapeco nakon što je otpušten iz bolnice u Sao Paulu. Operirana mu je kralježnica, a zbog komplikacija ostao je bez desne noge. Uostalom, pogledajte sami...

No Brazilcu osmijeh nije silazio s lica po dolasku u svoj grad gdje su mu sugrađani priredili emotivan doček.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • duje912 23.12.2016.

    znači moraš doživjet/preživjet tragediju kako bi dobio posao koji voliš....

  • Joker123 22.12.2016.

    Bravo

  • Bože Dragi 22.12.2016.

    Trenirati će mladi kadar kako pucati penale golmanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare