To je to što me zanima!

Golman je jednostavno uzeo loptu u ruke i bacio u svoj gol

Rodrigo Cervetti golman je argentinskog trećeligaša Comunicacionesa, a svojim je nevjerojatnim autogolom pomogao nogometašima Atlante i postao hit na internetu
Vidi originalni članak

Nogometaši argentinskog Comunicacionesa na svom su terenu u srijedu navečer izgubili 5-0 od Atlante. No apsolutna 'zvijezda' večeri, a vjerojatno i godine, bio je golman domaćina Rodrigo Cervetti (30).

Igrala se šesta minuta i golman domaćeg trećeligaša (liga Prim B Metro) odlučio je malo 'začiniti' utakmicu. Njegova obrana očistila je potencijalno opasnu situaciju pred svojim golom, Cervetti je mirno pokupio loptu, uzeo je u ruku i kad su svi već gledali prema napadu, on ju je bacio u - svoj gol.

Iz kuta iz kojeg je Cervetti zabio autogol teže je pogoditi okvir gola no loptu baciti u teren. No Cervetti je uspio i automatski postao hit na internetu. Na žalost na brojnim se portalima odmah pojavila i sumnja da je utakmica namještena. 

Što god bio razlog nevjerojatnog autogola, Cervetti je, ako već ne zbog golmanskih kvaliteta, postao zvijezda zbog nespretnosti.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • LIJEPA LI SI 09.07.2015.

    Kako se pravila stalno mijenjaju vise nisam siguran ali do prije nekoliko god. ovo bi bio udarac iz kuta ( korner ) i zuti karton za golmana !

  • boki21 09.07.2015.

    pravi golman

  • mar111 09.07.2015.

    zabilježena je prije utakmice uplata da će golman zabiti autogol, pa sad razmislite da li je slučajan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare