To je to što me zanima!

Golman obranio penal jer mu je dječak rekao gdje da se baci

Kina je na Azijskom kupu pobijedila Saudijsku Arabiju 1-0 golom Yua Haija. U 62. minuti skupljač lopti pomogao je Wangu Daleiju da obrani penal Naifa Hazazija
Vidi originalni članak

U Australiji se igra Azijski kup, a u skupini B u Brisbaneu zanimljiv su susret odigrali reprezentativci Saudijske Arabije i Kine. Nakon prvog poluvremena bez golova, u 17. minuti nastavka Saudijci su dobili idealnu priliku za dolazak u vodstvo. 

Dosuđen im je penal, a kineski golman Wang Dalei odlučio je upitati za savjet 12-godišnjeg skupljača lopti iza gola. Stephen White pokazao mu je da se baci u lijevu stranu, što je bio odličan odabir jer je Naif Hazazi točno tamo i pucao. 

Kinezi su poslije ostanka na nuli došli do pobjedničkog gola u 81. minuti. Yu Hai zabio je jedini gol na susretu, pa je Kina pobijedila u prvom kolu kontinentalnog prvenstva. 

U znak zahvalnosti, izbornik Alain Perrin i ostatak reprezentacije pozvali su Stephena u kamp reprezentacije, kako bi pogledao trening Kineza i upoznao se s igračima. U drugom kolu Kina opet igra u Brisbaneu, protiv Uzbekistana u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nikluk20 13.01.2015.

    još da ode u kladionicu :P

  • IlijaBabić 12.01.2015.

    Bravo mali!

  • strmi007 12.01.2015.

    ssvaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare