To je to što me zanima!

Golman Partizana mlatio ženu pred sinom i njezinom majkom

Vladimir Stojković u nedjelju je rano ujutro u zajedničkom stanu divljački pretukao suprugu Bojanu pred njezinom majkom, sinom Lavom i Bojaninom prijateljicom...
Vidi originalni članak

Srpski reprezentativni golman Vladimir Stojković (28) u nedjelju je oko četiri sata ujutro u zajedničkom stanu u Beogradu teško pretukao suprugu Bojanu, prenosi Kurir.

Golman Partizana navodno je uletio u stan na Vračaru i pred osmomjesečnim sinom Lavom, Bojaninom majkom i najboljom prijateljicom divljački nasrnuo na suprugu. 

- Vladimir je upao i vikao: 'Ubit ću te ako podneseš zahtjev za razvod!' Nakon toga počeo ju je udarati šakama u potiljak sve dok nije pala u nesvijest - priča izvor Kurira.

No bivši golman Zvezde ni tada nije stao.

- Nastavio ju je udarati i na podu, a Bojanina mama i prijateljica su na jedvite jade uspjele da ga odvoje preklinjući i plačući - dodaje izvor.

Čini se kako je razlog Vladimirova divljanja ljubomora. Bojana je u subotu izašla sa prijateljem i prijateljicom u jedan od beogradskih klubova i tamo je zatekla supruga, otkriva Kurir, s djevojkom Jelenom (?!). Kratko su porazgovarali nakon čega je Bojana ekspresno otišla kući.

Bojana je ubrzo došla svijesti. Ustala je i pobjegla kod prijatelja odakle je pozvala policiju koja je napravila zapisnik i Stojkovića samo opomenula s obzirom da mu je to prvi slučaj obiteljskog nasilja. Nakon posjeta liječniku podnijela je kaznenu prijavu protiv supruga koji za medije nije želio ništa komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • MilosSimeunovic 03.05.2012.

    pa kad je lud partizanovac

  • Green Hills 29.12.2011.

    Jel to onaj što je plakao i sakrio se u svlačionicu Talijana kad su ga navijači htjeli prebit...

  • mateo98 29.12.2011.

    aaa sebi mater je

Komentiraj...
Vidi sve komentare