To je to što me zanima!

Golmanica PSV-a posramljena nakon komentara na Twitteru

To što ti radiš je sramota, odgovorila je Twitter zajednica Baskijki sa PSV-ovog gola na bahatu kritiku Getafeove igre kojom su izbacili Ajax iz EL. Elixabete Sarasola je dobila zasluženu lekciju
Vidi originalni članak

Baskijka Elixabete Eli Sarasola (28) ima naglu narav, dugi jezik i brze prste. Golmanica je, nogomet obožava i ide joj. Od rodnog San Sebastiana preko Barcelone, Colorada i Ajaxa do PSV-a u kojem brani danas. Profesionalka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč tome što je u redovima velikog rivala izgleda da joj je Ajax ostao na srcu. A klubovi iz Madrida i okolice Madrida joj opako idu na živce. Pa je, gledajući kako Getafe izbacuje Ajax iz Europske lige, malo skoknula na Twitter:

- Ovo kako igra Getafe, to nije nogomet. To je sramota - prokomentirala je Sarasola obrambeni, ali učinkoviti pristup Španjolaca u Amsterdamu (u prvoj utakmici pobijedili su 2-0, a prošli 1-2 porazom u Nizozemskoj).

Kako je na Twitteru pustila jezičinu u pogon, na istom tom Twitteru je posramljena i dobila lekciju kakvu zaslužuje. Dvostruku.

Najprije joj je na konstataciju o sramotnom nogometu legao reply 'Čovječe, sramotno je udariti protivnicu' sa videom na kojem se vidi kako Sarasola, koja si daje za pravo s visoka komentirati igru cijele jedne momčadi i kluba, podlo udara protivnicu šakom:

Odgovor je dobila i iz Getafea. Gospodski. Sa svojeg službenog profila Getafe F.C. joj je odgovorio:

- Hvala, Eli. Prihvaćamo 'konstruktivnu' kritiku i nastavit ćemo raditi sa poštovanje, poniznošću i prije svega poštivanjem pravila u našem predivnom nogometu. Sretno u nastavku sezone! - napisali su iz Getafea ponizivši Sarasolin otrovni tweet svojim civiliziranim, a sarkastičnim odgovorom.

Rekla bi Twitter zajednica: 'burned'... Kako je i zaslužila.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 28.02.2020.

    zenski nogomet... jebemti zivot fakat smo pretolerantni

  • mihods 28.02.2020.

    A što je žena točno krivo rekla jer je ono izležavanje i zadržavanje igre sinoć, koje je krenulo već u 15,minuti utakmice, bilo stvarno jako gadljivo i teško za gledati!!!

  • 28.02.2020.

    Zenski nogomet … pa radje bih gledao boju na zidu kako se susi.Nepisana poslovica kaze, 3 najgora ljudska izuma u povijesti su barut, bezalkoholno pivo I zenski nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare