Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
13 komentara

Golmanica PSV-a posramljena nakon komentara na Twitteru

To što ti radiš je sramota, odgovorila je Twitter zajednica Baskijki sa PSV-ovog gola na bahatu kritiku Getafeove igre kojom su izbacili Ajax iz EL. Elixabete Sarasola je dobila zasluženu lekciju

Foto: Twitter, Instagram, Wikipedia
13 komentara

Baskijka Elixabete Eli Sarasola (28) ima naglu narav, dugi jezik i brze prste. Golmanica je, nogomet obožava i ide joj. Od rodnog San Sebastiana preko Barcelone, Colorada i Ajaxa do PSV-a u kojem brani danas. Profesionalka.

Unatoč tome što je u redovima velikog rivala izgleda da joj je Ajax ostao na srcu. A klubovi iz Madrida i okolice Madrida joj opako idu na živce. Pa je, gledajući kako Getafe izbacuje Ajax iz Europske lige, malo skoknula na Twitter:

- Ovo kako igra Getafe, to nije nogomet. To je sramota - prokomentirala je Sarasola obrambeni, ali učinkoviti pristup Španjolaca u Amsterdamu (u prvoj utakmici pobijedili su 2-0, a prošli 1-2 porazom u Nizozemskoj).

Kako je na Twitteru pustila jezičinu u pogon, na istom tom Twitteru je posramljena i dobila lekciju kakvu zaslužuje. Dvostruku.

Najprije joj je na konstataciju o sramotnom nogometu legao reply 'Čovječe, sramotno je udariti protivnicu' sa videom na kojem se vidi kako Sarasola, koja si daje za pravo s visoka komentirati igru cijele jedne momčadi i kluba, podlo udara protivnicu šakom:

Odgovor je dobila i iz Getafea. Gospodski. Sa svojeg službenog profila Getafe F.C. joj je odgovorio:

- Hvala, Eli. Prihvaćamo 'konstruktivnu' kritiku i nastavit ćemo raditi sa poštovanje, poniznošću i prije svega poštivanjem pravila u našem predivnom nogometu. Sretno u nastavku sezone! - napisali su iz Getafea ponizivši Sarasolin otrovni tweet svojim civiliziranim, a sarkastičnim odgovorom.

Rekla bi Twitter zajednica: 'burned'... Kako je i zaslužila.

Naši partneri pišu
Message