To je to što me zanima!

Goluža raskinuo sa Zagrebom sat vremena nakon pobjede

Slavko Goluža više nije glavni trener prve ekipe rukometnog kluba Zagreb. Uprava rukometnog kluba Zagreb i trener Slavko Goluža sporazumno su raskinuli dosadašnju suradnju, objavili su iz kluba
Vidi originalni članak

Slavko Goluža više nije trener RK Zagreb. Zagrebački klub i bivši hrvatski izbornik rastali su se samo sat vremena nakon što je Goluža vodio Zagreb do pobjede nad Sesvetama 36-30 u 2. kolu hrvatske Premijer Lige.

- Slavko Goluža više nije glavni trener prve ekipe rukometnog kluba Zagreb. Uprava rukometnog kluba Zagreb i trener Slavko Goluža sporazumno su raskinuli dosadašnju suradnju.

Treneru Goluži ovo je bio treći mandat na klupi rukometnog kluba Zagreb, a ovaj je trajao od druge polovice studenog prošle godine. Dakle, deset mjeseci.

Treneru Goluži želimo se zahvaliti na svemu što je napravio za naš i njegov klub. Sve što je činio, činio je u dobroj vjeri i mi smo mu zahvalni što nas je vodio kroz proteklih 10 mjeseci. U njegovom daljnjem radu želimo mu svu sreću i puno uspjeha kako na poslovnom tako i na privatnom planu - poručili su iz uprave kluba.

Momčad će do daljnjega s klupe voditi trener Andrija Nikolić koji je bio pomoćnik Slavku Goluži, a stručnom stožeru priključit će se i generalni menadžer kluba Božidar Jović.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ntnk hajduk 04.10.2023.

    Goluza u RK Zagreb ko Cacic u GNK Dinamo...smijurija.

  • RREAL MADRID 16.09.2023.

    Vujović bio najbolji trener kojeg je Zagreb u novije doba imao. Čovjek rušio velikane u ligi prvaka.

  • zd-os 16.09.2023.

    Što ste napravili od nekadašnjeg velikana,klub koji je bio strah i trepet cijele Europe sada gubi utakmice u prvih 5 minuta a skupiti poneki bod je nemoguća misija a i reprezentacija nam ide u tom smjeru,do kada će u rukometu vladati podobni a ne sposobni

Komentiraj...
Vidi sve komentare