To je to što me zanima!

Goluža: Želio sam Kielce, a još se nadam ispravku nepravde

Nanesena nam je nepravda u utakmici s Minskom, ali svu krivicu preuzimamo na sebe. Nismo bili pravi u najvažnijem trenutku, osvrnuo se Goluža na veliku pogrešku
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreba polako se pripremaju za ulazak u sami kraj sezone. Najprije je na rasporedu derbi SEHA lige protiv Lininog Metalurga. Utakmica se igra u subotu u 18 sati u Zagrebu, a Červar bi mogao odmarati najvažnije igrače s obzirom da ih pet dana kasnije očekuje utakmica s Dinamom u Ligi prvaka.

- Ne zanima me u kakvom će sastavu doći. Mi imamo samo jedan cilj, pobijediti. A njihov je problem u kakvom će sastavu doći. Mi ne kalkuliramo, svaku utakmicu idemo na pobjedu - rekao je Zagrebov trener Slavko Goluža.

Da je Zagreb prošao skupinu, u osmini finala igrao bi protiv Kielcea.

- Vjerujte mi, to sam i priželjkivao. Nanesena nam je nepravda u utakmici s Minskom, ali svu krivicu preuzimamo na sebe. Nismo bili pravi u najvažnijem trenutku. Znamo što bi značile za ovu ekipu još dvije utakmice. Priželjkivao sam Kielce i nisam siguran da bi stali na te dvije utakmice. Oni su takva ekipa koja se može pobijediti, pogotovo u ovakvoj situaciji dok su bez ova dva, tri važna igrača - priča Goluža pa se još jednom vraća na sporni detalj iz utakmice s Dinamo Minskom:

- Ma ja se još ne predajem, još uvijek se nadam da će EHF ispraviti nepravdu. Pa to je evidentna povreda metarijalnih pravila.

Červarov Metalurg u osmini finala će igrati upravo protiv tog Minska, a tko je bolji no Goluža da procijeni šanse za prolazak dalje.

- Rekao sam Lini da će razbiti Dinamo 10 razlike, pogotovo u Skoplju. Dajem prednost Metalurgu bez obzira na ozljedu Manaskova. Lino će sve to razraditi u detalje i proći dalje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mučkođubre2 05.03.2013.

    ma goluža je lupež svoje vrste, prodaje tekme, ko kumice sir i vrhnje na placu...

  • Crna_1 05.03.2013.

    Ponekad i najbolji griješe, a nepravde je posvuda ... koji god sport da se uzme ... tako da me ovo nimalo nije iznenadilo !!! :(( Samo napred !!! Nedajte se !! ;)))

  • sweetbee_1 05.03.2013.

    najveća nepravda je što ti vodiš reprezentaiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare