To je to što me zanima!

Gorgon: Izjave su nam vađene iz konteksta, remeti se naš mir

Kapetan Alexander Gorgon je putem klupskih društvenih mreža objasnio zašto se Rijekina svlačionica odlučila za 'silenzio stampa' koji će trajati dva tjedna tj. do pauze zbog reprezentativnih obveza
Vidi originalni članak

Kada u petak sjedne pred kamere i mikrofone, novi Rijekin trener Simon Rožman pored sebe neće imati nijednog od igrača nad kojima je kontrolu preuzeo prije samo tri dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčad se odlučila na - 'silenzio stampa'. Nema izjava iz svlačionice. Tj. bit će ih, ali: samo na klupskoj službenoj web stranici.

Odluku igrača na Rijekinim je društvenim mrežama objavio i pojasnio prvi čovjek momčadi, kapetan Alexander Gorgon:

- Mi smo trenutno u situaciji u kojoj trebamo mir i koncentraciju za predstojeće susrete. U posljednje vrijeme određeni novinski napisi koji su izvađeni iz konteksta naših izjava remetili su mir u svlačionici - objašnjava kapetan.

- Zbog navedenog odlučili smo da će do reprezentativne pauze igrači izjave vezane uz utakmice objavljivati na službenoj web stranici kluba. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju - rekao je Gorgon.

Po prirodi posla igrači su stalno su podložni javnim procjenama, prosudbama i kritikama. Pred njima je uvijek velika odgovornost. Sada jednaku takvu odgovornost u obavljanju svog posla traže i od medija koji izvještavaju o stanju u klubu.

A u međuvremenu, medijima (što se 'žive riječi' tiče) ostaje prenošenje onoga što se objavi na klupskim stranicama ili kako je rekao bivši trener Igor Bišćan: "rekla-kazala", novinarstvo koje nanosi štetu i klubu i ugledu profesije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Simulacija_stimulacija 27.09.2019.

    Odlično.

  • zvona1111 26.09.2019.

    Rijeka je klub koji se zadnjih godina zbilja popravio po svemu,krenuvši od rezultata,Osijek je na zbilja pravom putu a Dinamo da i ne spominjem ! Ma cijela liga je napravila iskorak idemo dobrim putem i ova sa 10 klubova je čini mi se vrhunska stvar

  • volimpršut 26.09.2019.

    Tako je,bravo za Rijeku!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare