To je to što me zanima!

Gorica deklasirala Lokomotivu, sjajni Matar je zabio i asistirao

Gorica je povela u 10. minuti nakon kornera kojeg izveo Kristijan Lovrić, a obrana domaćih je na tri-četiri metra ostavila potpuno samog Nizozemca Steenvoordena. Do kraja susreta zabili su i Matar te Mitrović
Vidi originalni članak

U dvoboju 22. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Gorice pobijedili Lokomotivu s 3-0 (1-0), te i dalje drže korak s vodećima. 

Gorica je povela u 10. minuti nakon kornera kojeg izveo Kristijan Lovrić, a obrana domaćih je na tri-četiri metra ostavila potpuno samog Nizozemca Matta Steenvoordena, koji lako matira vratara Krševana Santinija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje nogometaša Gorice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 74. minuti Gorica je iz protunapada došla i do drugog gola, a Senegalac Matar Dieye je pogodio preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora. Konačnih 3-0 djelo je Josipa Mitrovića sedam minuta prije kraja. Prvo je udarac Lovrića obranio Santini, a odbijenu loptu je Mitrović proslijedio u mrežu na dodavanje Matara.

Gorica je treća s 43 boda, pet manje od vodećeg Dinama i dva od Osijeka, dok je Lokomotiva ostala predzadnja s 18 bodova. 

Dvoboj se igrao na stadionu u Kranjčevićevoj, a sudio je Dario Bel.  

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 20.02.2021.

    Gorica je danas bas pokazala gdje je Lokomotivi mjesto!! Svaka cast!!

  • 20.02.2021.

    Odlican tim osim nekih mlađih pojedinaca koji ruše mogucnost Gorice da bude prva ili druga ,ali to je samo moje misljenje.

  • GeneralPraljakUskoplje 20.02.2021.

    Imam nevjerojatan respekt prema Gorici , klub kao klub je smece , zato što nema tradiciju niti navijace ali uprava im je svjetski nivo. Oni su taj klub digli od drugoligaša do treceg u prvoj . Momcad im ima nevjerojatnu vrijednost od 20 milijuna eura, znaci skoro kao osijek , rijeka i hajduk ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare