To je to što me zanima!

Gorica je na čelu HNL-a: Dobila Šibenik pa pretekla Dinamo!

Gorica juri i ne misli stati. Igrači Valdasa Dambrauskasa su još jednom pokazali sjajnu izvedbu nakon pobjeda protiv Slaven Belupa (2-1) i Varaždina (5-1), a sada su nadigrali Šibenik (3-2)...
Vidi originalni članak

U tri kola zabili su čak deset komada. Uvjerljivo najviše u HNL-u! Trebalo je neko vrijeme da se igrači prilagode sistemu trenera Valdasa Dambrauskasa, a sada haraju hrvatskom ligom.

Nogometaši Gorice došli su i do treće pobjede zaredom na otvaranju 1. HNL te zasjeli na čelo lige. Ovaj put su utrpali tri komada Šibeniku (3-2), a onda u završnici stali na kočnicu i primili dva gola. 

Goste je načeo nezaustavljivi Ognjen Mudrinski već u 3. minuti, a to mu je bio čak peti gol u posljednje tri utakmice. Bio je to zanimljiv susret u kojem su Šibenčani opet ostavili jako dobar dojam, ali su se pošteno napromašivali. Imali su priliku za povratak krajem prvog dijela, ali kapetan Marko Bulat je promašio penal.

Dok su oni promašivali, Gorici je sve ulazilo. U 65. minuti Lovrić je povećao na 2-0, a devet minuta kasnije Babec se pobrinuo za 3-0. Šibenčani su bili u kaosu, Krunoslav Rendulić stajao je na rubu svog prostora i promatrao silne promašaje svojih nogometaša. 

Nišanske sprave njegovi igrači su namjestili tek u završnici utakmice pa su tako Rak i Anočić samo ublažili rezultat da to izgleda estetski prihvatljivije. 

Gorica juri i ne misli stati. Igrači Valdasa Dambrauskasa su još jednom pokazali sjajnu izvedbu nakon pobjeda protiv Slaven Belupa (2-1) i Varaždina (5-1). Pretekli su Dinamo pa su zasjeli na prvo mjesto, no uz utakmicu više od Hajduka i Dinama. Modri igraju u nedjelju protiv Osijeka, a Hajduk u subotu na Poljudu protiv Slaven Belupa.

Kako god ti susreti završili, Goričani će ovu posebnu noć pamtiti zauvijek. Noć kada su po prvi put u povijesti prespavali na vrhu Prve HNL.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • GZIRA untd 29.08.2020.

    Žao mi je Šibenika al dobro znam samo da će prestići na tablici hajduga na kraju prvenstva

  • Tvrtko Hasаnbegovic_88 29.08.2020.

    Bili_Vukovarac mislim da se klub velicine Hajduka ne bi smio zadovoljavati drugim mjestom drugi ili osmi isto je Hajduk mora teziti prvom mjestu

  • SRCE U ZG 29.08.2020.

    Sad budu zlobnici rekli da je i Gorica filijala Dinama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare