To je to što me zanima!

Gorica mu uzela kapetansku traku pa raskinula ugovor: Jovičić više ne igra za naš klub

Mojim dosadašnjim suigračima prije svega želim puno zdravlja i sreće, a onda naravno i da ostvare sve zacrtane ciljeve. Čekaju me novi izazovi, ali razdoblja provedenog u Gorici ću se uvijek rado sjećati, rekao je
Vidi originalni članak

Gorica je sporazumno raskinula ugovor s braničem i donedavnim kapetanom Aleksandrom Jovičićem (27) koji nakon četiri i pol godine napušta Veliku Goricu. Ugovor je imao do ljeta 2024. 

- Jovičić više nije naš igrač - objavili su iz kluba na službenim stranicama. 

Bivši trener Gorice Igor Angelovski nedavno mu je oduzeo kapetansku vrpcu u želji da se momčad pokrene, ali ni to im nije pomoglo.

Jovičić je za Goricu odigrao 146 utakmica, a ove sezone upisao 16 nastupa i skupio 1300 minuta igre.

- Želim zahvaliti apsolutno svima u klubu na predivne četiri i pol godine. U Gorici sam proveo najljepše trenutke dosadašnje karijere i stvorio uspomene za cijeli život. Mojim dosadašnjim suigračima prije svega želim puno zdravlja i sreće, a onda naravno i da ostvare sve zacrtane ciljeve. Čekaju me novi izazovi, ali razdoblja provedenog u Gorici ću se uvijek rado sjećati - kazao je Jovičić. 

U karijeri je još igrao za Rudar Prijedor, Borac Banja Luku, Krupu, Slaven Belupu i Istru 1961, a za  reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupio je dvaput.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 16.11.2022.

    Propade Gorica, pravac druga liga odnosno prva.

  • poŠČenjak 16.11.2022.

    Bježi s broda koji tone

  • 16.11.2022.

    Eto ga kao "pojačanje" u Rijeci...oni vole takve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare