To je to što me zanima!

Uspavanka u Velikoj Gorici: Za remi najzaslužniji - golmani...

Gorica i Rijeka odigrali su 0-0 u zaostaloj utakmici 9. kola HT Prve lige. Briljirali su golmani Banić i Nevistić, a najbolju priliku na utakmici propustio je Čerin, kad je glavom neometan pucao pored gola...
Vidi originalni članak

U odgođenom susretu 9. kola Prve HNL Gorica Rijeka su odigrali bez golova. Bila je to "šahovska partija" uz puno opreza i bez većih prilika na obje strane.

Možda i najbolju u prvom poluvremenu imao je domaćin u 30. minuti, no Nevistić je obranio Lovrićev udarac. Rijeka je zaprijetila u 53. minuti preko Andrijaševića, no njegov pokušaj je obranio Banić. Dvije minute kasnije Lovrić je pucao iz slobodnog udarca, ali preko gola.

POGLEDAJTE VIDEO: Riječki talenti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječani su opasno zaprijetili u 82. minuti kada je Andrijašević povukao kontru, sjajno progirao Pavičića koji se našao u odličnoj poziciji, ali je njegov udarac završio u bloku.

Otkako je zakoračila u Prvu HNL Gorica ima fantastičan skor s Riječanima. Bila je ovo deseta međusobna utakmica, Gorica ima sedam pobjeda, dva susreta su završila bez pobjednika, a Rijeka je upisala samo jednu pobjedu.

Gorica na trećem mjestu i dalje ima osam bodova više od četvrtoplasirane Rijeke. U vodstvu je Dinamo sa 48 bodova, tri više od Osijeka.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 17.02.2021.

    Gorica 10 puta manji proračun od Osijeka, za razliku od bjelkovih mladića igrači Gorice igraju sa srcem.

  • 17.02.2021.

    Rijeka neki opasan klub🤭🤭🤭

  • Ne molat! 17.02.2021.

    Utakmica za plakat....da sam našao umjetničko klizanje rađe bi to gledao....ovo nema smisla,A Rijeka je blago rečeno se usrala!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare