To je to što me zanima!

GOŠK 'povaljao' hajdukovce pa starim Golfom povaljao teren...

Legendarni automobil s valjkom ravna nogometni teren u hercegovačkom mjestu Gabeli, gdje je gostovao Hajduk i izgubio od domaćina. Brojni gledatelji na tribinama doista su imali što vidjeti
Vidi originalni članak

Ljetos smo pisali o ljudima iz Nogometnog kluba Uskok iz Klisa koji teren ravnaju valjkom pričvršćenim na Renaulta 4, popularnog "malog diva". S druge strane granice, u Gabeli u Hercegovini, pak, domaćini se brinu o teren valjkom kojega vuče još jedan legendarni limeni ljubimac - Golf "jedinica".

FOTO/VIDEO Na Klisu 'mali div' vuče valjak i ravna teren, a 35 mu je godina!

Ovaj vikend u Gabeli se održava memorijal Andrije Ankovića na kojem, uz domaćina, koji je član Premijer lige Bosne i Hercegovine, sudjeluju i splitski Hajduk, mostarski Zrinjski, prvak Bosne i Hercegovine, te crnogorski prvak Sutjeska.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GOŠK je u drugom polufinalu iznendio Hajduk i pobijedio 2-1 na krcatom stadionu Perice-Pere Pavlovića. Gledatelji su uživali u dobroj igri svojih ljubimaca, a sigurno su ih dobro nasmijale i scene ravnanja terena odmah nakon utakmice.

- Čim je sudac dosudio kraj, auto je ušao na teren. Mi domaći smo navikli na to, a navijači Hajduka ostali su snimati - otkrila nam je čitateljica koja nam je poslala snimke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ime korisnika 03.02.2018.

    A igrao i Mijo , GOŠK 'povaljao' hajdukovce pa starim Golfom povaljao teren...

  • Dalmacija u srcu_474 03.02.2018.

    Skanderbeauaaaaaaa

  • bianconeri_Juve 03.02.2018.

    Ovu jugo prčiju sa juga svi našutsvaju nekad mi ih je zao..sad ce se javljat ovi ali ali mi imamo 25000 clanova hahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare