To je to što me zanima!

Prekrasna koreografija Torcide: 'Rajska djevo, kraljice Hrvata’

Cijela sjeverna tribina poljudskog stadiona pretvorila se u impresivnu sliku Majke Božje. I igrači i treneri su zastali i u čudu gledali scenu na trininama čije značenje nije baš potpuno jasno...
Vidi originalni članak

Za koji trenutak trebala je početi utakmica, ogled između Hajduka i Steaue, kad je u centar pažnje došla sjeverna tribina. Gotovo potpuno ispunjena, odjedanput je bila pretvorena u veliku sliku Majke Božje, ispod koje je stajao natpis: "Fidelissima Advocata Croatiae".

Budući da nismo od onih koji su uživali u satovima latinskog, potražili smo pomoć internetskih prevoditelja, a oni kažu da to znači nešto kao "Najvjernija zagovornica Hrvatske"...

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neupućenima poruka slike nije bila najjasnija, odakle sad Gospa na tribini nogometnog stadiona. Šest je dana do blagdana Velike Gospe, možda je to veza, razlog, ali dobro... Pjevao je cijeli Poljud 'Rajska djevo, kraljice Hrvata. Impresivni su to prizori bili.

Daleko impresivniji od onoga što se moglo gledati dolje, na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 11.08.2018.

    Jedino hrvati i srbi svojataju majku boziju kao osobno njihovu. Valjda je majka bozija svim vjernicima rimokatolicke i grkokatolicke vjere isto. Uostalom, sto ona ima s nogometom i svim sran.ima koja se rade i govore s tribina?

  • Antisha 11.08.2018.

    Sve pet ali cemu gospa i pored nje transparent na stranom jeziku?

  • tuna111 10.08.2018.

    Zasto je logo pepsi kole desno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare