To je to što me zanima!

Gospodine, jel vam neugodno? Klincu istrgnuo ručnik iz ruke

Jack Sock, kad saznaš tko je dječak, javi da mu i mi pošaljemo ručnik, piše na službenom profilu US Opena, a uskoro su se javili Australian Open i Roland Garros koji također šalju svoje ručnike
Vidi originalni članak

Zna li netko tko je dječak kojem je stariji muškarac iz ruke istrgnuo ručnik? Pošaljite mi njegovo ime, dobit će svoj ručnik, napisao je Jack Sock na Twitteru.

Daj mi taj ručnik!

Amerikanac je pobijedio Christiana Garina u prvom kolu Wimbledona 6- 3, 4-6, 7-6, 6-3, a nakon pobjede protiv Čileanca bacio je ručnik u prve redove. Uhvatili su ga stariji gospodin u prvom i dječak u drugom redu. Muškarac nije htio popustiti te je istrgnuo ručnik dječaku iz ruke. No zahvaljujući Socku, klinac će sad dobiti četiri ručnika.

Sad će dobiti poker Grand slam ručnika

- Jack Sock, kad saznaš tko je dječak, javi da mu i mi pošaljemo ručnik - stoji na službenom profilu US Opena čiji je administrator pozvao Australian Open i Roland Garros da pošalju svoje ručnike kako bi dječak imao poker slavnih ručnika.

- Rado ćemo mu poslati svoj - odgovorili su sa službenog profila Australian Opena.

- Šaljemo svoj za kompletiranje Grand slam ručnika - odgovorili su s Roland Garrosa.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • resi 05.07.2017.

    Čitam ove Naslove i ne mogu se načuditi, ne samo tupavosti novinara ( namjernoj ili nenamjernoj ) već i svim čitateljima koji sve ovo komentiraju kao najvažbniju stvar na svijetu. Zanimljivo da nema niti jedne riječi o jučerašnjoj raspravi u Saboru o izmjenama zakona kojima se vrlo perfidno samo jednim člankom uvodi mogućnost legalnog uvoza gmo hrane i uzgoja gmo kultura. Kažem na mala vrata, jer sve što se dogaša u EU događa se potupno, mic po mic, dok se ljudi malo opuste pa onda stanka, pa jos malo itd itd. Ali to ovdje nikoga ne zanima, bitnna je svađa oko ručnika, izgled Samathe Fox, afera sa Kate M. itd itd.

  • Utaman1001 05.07.2017.

    Ma dabog da je tenisač brisao jaja s tim ručnikom kad je takav...

  • oko za oko pasta za zube 👻 05.07.2017.

    borba za smrdljivi ručnik, ne bi hvala...pa taman da ga Lidija baci ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare