To je to što me zanima!

Gotova potjera za Zecom, Turci žele Hajdukov dvojac

Ukupan transfer težak je oko dva milijuna eura, a Zec, novopečeni BiH reprezentativac, bi trebao u Genclerbirligiju zarađivati pola mil. eura godišnje
Vidi originalni članak

Ermin Zec dogovorio je sve detalje transfera u Genclebirligi i u srijedu putuje u Ankaru gdje bi trebao staviti potpis na četverogodišnji ugovor.
- Zec je bio prva želja trenera Thomasa Dolla koji je nedavno produžio ugovor - rekao je zastupnik agencije Playmaker Tomislav Nakić.
Ukupan transfer težak je oko dva milijuna eura, dijeli se između Šibenika i igrača 50-50, a neslužbeno doznajemo kako će novopečeni BiH reprezentativac u Turskoj zarađivati pola milijuna eura godišnje.
Thomas Doll će nakon završenog posla s Erminom krenuti u slaganje ostatka momčadi, a Nakić najavljuje kako će uskoro pokucati na vrata Poljuda s konkretnim ponudama za Ivana Strinića i Juricu Buljata.
- Upravo je spomenutu dvojicu Doll želio uz Zeca i nema sumnje kako će turski klub poslati povoljnu financijsku ponudu Hajduku za njih dvojicu - zaključio je Nakić.
Prije desetak dana već se spominjao interes Genclerbirligija prema kojem je taj klub Hajduku nudio 1.5 milijuna eura za Strinića i 700.000 za Buljata, što Hajduk još uvijek nije prihvatio.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PARADINATOR 18.05.2010.

    Pa Mamić bi mu dao toliku plaću i za 2-3 godine prodo u ligu petice, a igro bi europu i osvojio koji trofejčić.

  • Barca4Ever 18.05.2010.

    Bome, prilika koja se ne propušta :-) hahahahahahaha

  • torcida-1950- 18.05.2010.

    strinića i buljata ne damo !!!!!!! Gabrića su nan turci odnili ove neće!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare