To je to što me zanima!

Gotova priča?! Čačić već slaže popis igrača za Bugare i Maltu

Kruna moje karijere? Pa kome ne bi bila? Sama nominacija je velika čast, a još kada dođe konačna potvrda nitko sretniji od mene, izjavio je trener lokosa Čačić
Vidi originalni članak

Još nemam službenu potvrdu, ali s obzirom na eho medija sve je jasno. Vi uvijek nešto nađete, nešto iskopate. Ali jučer sam dobio saznanje da sam jedini preostali kandidat, rekao je trener Lokomotive Ante Čačić nakon pobjede nad Splitom u desetom kolu MAXtv Prve lige (1-0).

- Ova utakmica pokazuje da će se Lokomotiva boriti za Europu. No draga mi je i jer mi je vjerojatno posljednja, znamo što se posljednjih dana piše po medijima.

Sjednica Izvršnog odbora HNS-a na rasporedu je sutra (ponedjeljak) u podne, a konferencija za novinare trebala bi biti u 14 sati. Službeno, dakle, ime novog izbornika hrvatske reprezentacije nije poznato. Ipak, Čačić već kombinira s imenima jer se popis reprezentativaca za Bugarsku i Maltu sutra mora dostaviti Uefi.

- Imamo vremena do ponoći. Popis će biti složen na vrijeme, a u utorak bi trebala biti konferencija za medije gdje ćete dobiti sve željene informacije - rekao je Čačić.

- Kruna moje karijere? Pa kome ne bi bila? Već sama nominacija je velika čast, a još kada dođe konačna potvrda nitko sretniji od mene. To su stvari kojima stremi svatko tko se bavi ovim poslom.

Čačić je rekao kako se oprostio s igračima pobjedom, da su u subotu imali malu večericu nakon treninga te da će večeras otići na piće.

Zoran Vulić, trener Splita, također je bio u kombinacijama za nasljednika Nike Kovača, no na kraju je, čini se, ipak otpao.

- Sretno mu bilo. Želim mu svu sreću - rekao je Vulić.

Idi na 24sata

Komentari 459

  • zeljkov1 22.09.2015.

    čačić bira igrače, a šimunić će ih učiti kako se mjeri visina kukuruza.koja sramota.dinamo sam prestao pratiti već odavno,a sada je i reprezentacija došla na red,zbog najvećeg primitivca i kriminalca na ovim prostorima.sramota!!!!!!

  • Knezz 21.09.2015.

    Neću više ni gledati ni pratiti prčiju od repke!

  • Knezz 21.09.2015.

    Kraj i krah našeg nogometa. HDZ je i u HNS-u potpuno izgubio kompas! Sjetimo se da su u HNS-u samo HDZ-ovci! Samo se oni drže za takuine, za vrijeme izvođenja himne: po teme znate da su lovoljubi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare