Obavijesti

Sport

Komentari 459

Gotova priča?! Čačić već slaže popis igrača za Bugare i Maltu

Gotova priča?! Čačić već slaže popis igrača za Bugare i Maltu
1

Kruna moje karijere? Pa kome ne bi bila? Sama nominacija je velika čast, a još kada dođe konačna potvrda nitko sretniji od mene, izjavio je trener lokosa Čačić

VIDEO

Još nemam službenu potvrdu, ali s obzirom na eho medija sve je jasno. Vi uvijek nešto nađete, nešto iskopate. Ali jučer sam dobio saznanje da sam jedini preostali kandidat, rekao je trener Lokomotive Ante Čačić nakon pobjede nad Splitom u desetom kolu MAXtv Prve lige (1-0).

- Ova utakmica pokazuje da će se Lokomotiva boriti za Europu. No draga mi je i jer mi je vjerojatno posljednja, znamo što se posljednjih dana piše po medijima.

Sjednica Izvršnog odbora HNS-a na rasporedu je sutra (ponedjeljak) u podne, a konferencija za novinare trebala bi biti u 14 sati. Službeno, dakle, ime novog izbornika hrvatske reprezentacije nije poznato. Ipak, Čačić već kombinira s imenima jer se popis reprezentativaca za Bugarsku i Maltu sutra mora dostaviti Uefi.

- Imamo vremena do ponoći. Popis će biti složen na vrijeme, a u utorak bi trebala biti konferencija za medije gdje ćete dobiti sve željene informacije - rekao je Čačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kruna moje karijere? Pa kome ne bi bila? Već sama nominacija je velika čast, a još kada dođe konačna potvrda nitko sretniji od mene. To su stvari kojima stremi svatko tko se bavi ovim poslom.

Čačić je rekao kako se oprostio s igračima pobjedom, da su u subotu imali malu večericu nakon treninga te da će večeras otići na piće.

Zoran Vulić, trener Splita, također je bio u kombinacijama za nasljednika Nike Kovača, no na kraju je, čini se, ipak otpao.

- Sretno mu bilo. Želim mu svu sreću - rekao je Vulić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 459
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu