To je to što me zanima!

Gotova sezona? Luke Shaw je pretrpio stravičan lom noge...

Héctor Moreno krvnički je ušao pod noge Lukeu Shawu kojem je pukla desna noga i ostao je nepomično ležati. Čini se da je sezona za mladog lijevog beka već gotova
Vidi originalni članak

Samo 15 minuta vjerojatno je trajala europska sezona Lukea Shawa (20). Mladi lijevi bek Manchester Uniteda pretrpio je stravičan lom noge u utakmici prvog kola skupine B protiv PSV-a u Nizozemskoj.

Shaw se pripremao za udarac malo unutar šesnaesterca kad mu je žestoko pod noge uletio Héctor Moreno i pokosio mu desnu, stajnu nogu koja je pukla.

Liječnici "crvenih vragova" pohrlili su na teren pružiti pomoć Shawu koja je trajala više od osam minuta . Neko vrijeme engleski reprezentativac nepomično je ležao te su mu dali kisik kako bi došao k svijesti. Iznesen je s terena na nosilima.

Zanimljivo, glavni sudac utakmice, Talijan Nicola Rizzoli , nije dosudio penal za goste, već je pokazao na korner.

Iako se još ne zna stvarna težina ozljede, vrlo je lako moguće da je sezona za lijevog beka engleskog predstavnika gotova .

- Hvala svima na porukama, riječima ne mogu opisati koliko sam razočaran. Moj put do oporavka počinje ovoga trenutka, vratit ću se jači - napisao je Shaw na Twitteru .

Idi na 24sata

Komentari 41

  • piksa123 16.09.2015.

    ajdr hvala k..cu vise

  • 16.09.2015.

    Ovo se treba drugačije kazniti, imaju 6. sudca koji gleda snimke. Znamo da se ovakve stvari dešavaju, ali ovaj start na čovjeka je bio prebrutalan.

  • fantazist 16.09.2015.

    Strašno. Dečko je tek počeo igrati i sada ovo, Malo podsjeća na Eduarda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare