To je to što me zanima!

Gotovo je! Heber je novi igrač New York Cityja, Rijeci 3 mil. €

Brazilski golgeter Heber dos Santos i službeno je napustio redove Rijeke. Potpisao je za MLS klub New York City FC, filijalu Manchester Cityja. Heber je drugo veliko pojačanje kluba nakon Rumunja Mitrite
Vidi originalni članak

Heber više nije igrač Rijeke!

Posljednjih nekoliko dana rješavao je papirologiju i vizu za transfer u MLS. Potpisao je za jaki New York City, filijalu engleskog prvaka Manchester Cityja. Brazilac je u prošlosti imaju nekoliko lukrativnih ponuda iz Rusije, Kine i Emirata, a zovu SAD-a nije mogao odoljeti.

- Hvala svima u klubu na vremenu koje sam proveo u Rijeci. Bilo mi je stvarno predivno, hvala suigračima, stručnom stožeru, svim ljudima u klubu. Hvala i predsjedniku Damiru Miškoviću na svemu, bio je ovo stvarno lijep period života za mene - rekao je Heber za službenu stranicu svog novog kluba.

Rijeci će pripasti oko tri milijuna eura odštete što je daleko manje od onog što je hrvatski doprvak tražio prošlo ljeto. Brazilac je uzeo dres s brojem 9.

Puno se ulaže u klub, a nedavno je dovedeno i najskuplje pojačanje u povijesti kluba, rumunjski reprezentativac Alexandru Mitrita za više od sedam milijuna eura. Za New York City su igrali i Andrea Pirlo, Frank Lampard, David Villa.

Heber je liječnički pregled odradio u Manchesteru u prostorima 'građana', a zaplesao je s lijevim bekom Benjaminom Mendyjem.

Njegov odlazak bit će težak udarac za prvoligaša s Kvarnera. Odigrao je u bijelom dresu 52 utakmice, a postigao je 27 golova i još 13 puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Miho22 21.03.2019.

    Necu rec da je lose tri milje ali opet, kako drzati onda prikljucak sa europom i dinamom koji pordavaju igrace po 10-ak milijuna a osijek, hajduk i rijeka maksimum do 4-5 milja cast izuzetcima, a da ne govorim o kupnji igraca. Njima je puno dat milju za nekog dobrog igraca ma daaj to nije nista za normalne klubove

  • 21.03.2019.

    A kad je dinamo nudio 5 milja rekli su da ne daju ispod 7 a sad su dali za 3...e bože bože!

  • 21.03.2019.

    Taj bi iz dinama otisao za najmanje 10 milja

Komentiraj...
Vidi sve komentare