To je to što me zanima!

Götze se već 'zakačio' s novim klubom: Nećemo mu popustiti

Jedan od najboljih njemačkih nogometaša, Mario Götze, tražio je od svog budućeg kluba Bayerna da mu u ugovor uvrsti otkupnu klauzulu, međutim Bavarci su to odbili
Vidi originalni članak

Prošloga je tjedna otkriveno da Götze, još uvijek aktualni član Borussije Dortmund, na ljeto prelazi u redove mrskog rivala Bayerna iz Münchena i to nakon što je novi njemački prvak odlučio aktivirati otkupnu klauzulu u Götzeovom ugovoru. 

Istu je 20-godišnji nogometaš tražio i od Bayerna, no ovaj za takvo što nije želio ni čuti. Nijemac je svejedno odlučio potpisati...

- Ne. Nije dobio otkupnu klauzulu u svom ugovoru kao što je imao u Dortmundu. Götze i njegov menadžer su pokušali isposlovati tu stavku u ugovoru, ali smo odbili - rekao je Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

- Ne pada mi napamet postaviti nekome otkupnu klauzula pa da postanemo bespomoćni ako ju netko odluči aktivirati. Poludio bih kada bi netko mogao kupiti Francka Riberyja bez da nas praktički i pita - zaključio je.

Podsjetimo, Bayern je uplatio 37 milijuna eura na Borussijin račun i na taj način aktivirao otkupnu klauzulu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • LoVe_hOuSe 02.05.2013.

    Steta radi Borussie, volio bih je i iduce godine vidjet u ovakvom izdanju. Bez dva kljucna igraca tesko,Cudi me sto nema javnih ponuda za Reusa koji se pokazao igracom i pol cak i vise nego li to Goetze u zadnjim utakmicama.

  • hrvoje1978 02.05.2013.

    he he pa di ćeš švabu preveslat molim te lijepo.deutschland deutschland uber alles

  • Ivan cro_1 02.05.2013.

    ovime su se lipo narugali Borusiji,čuj pa nismo glupi da mu damo otkupnu klauzulu ahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare