To je to što me zanima!

Götze u haljini: Borussia ga na kraju potjerala zbog ovog videa

Bio je heroj nacije i najplaćeniji igrač Bundeslige u dresu velikog Bayerna. Danas su u Dortmundu sretni što mu je ugovor istekao i puštaju ga da iz kluba ode bez ijednog centa odštete
Vidi originalni članak

Strijelac jedinog gola u finalu Svjetskog prvenstva za Elf, igrač Bayerna sa najboljom plaćom u Bundesligi. U ljeto 2014. Mario Götze imao je 21 godinu i svijet pod nogama...

Heroj ogromne nogometne nacije i zvijezda jednog od najvećih klubova svijeta. Izbornik Joachim Löw nije birao riječi: 'Za mene je on bolji od Messija'. Danas? Götze je dobio otkaz u Dortmundu jer više misli na društvene mreže nego na nogomet.

POGLEDAJTE VIDEO: GÖTZE U HALJINI

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Godinu dana prije SP u Brazilu trener Jürgen Klopp bio je šokiran Götzeovom odlukom da iz Borussije ode u Bayern: 'Govorio sam mu da sačeka još godinu-dvije', nije me slušao. A bio je idol Dortmunda... Svi smo bili uništeni tom njegovom odlukom.

Nikad nije slušao, nikoga. Osim svoje Kathrin. Ann-Kathrin Brommel... Ona je Götzeova supruga i 'influencerica' društvenih mreža:

Götze je s njom našao ono najvažnije, osobnu sreću. Ali karijera mu (nakon veličanstvenog vrhunca zabijanja jedinog gola u produžecima finala SP u Brazilu 2014.) ili stoji ili - ide unazad.

Svašta se Götzeu dogodilo u proteklih šest godina. Poremećaj metabolizma, više izostanaka nego utakmica, povratak iz Bayerna u Borussiju nakon što je u Münchenu gorko razočarao svojim (ne)nastupima.

U međuvremenu, zaživjele su društvene mreže pa Mario i njegova Ann-Kathrin jako lijepu lovu zarađuju objavama na Instagramu i Tik Toku. Jedna takva, u kojoj su zamijenili odjeću pa je Götze zaplesao u haljini s leopardovim uzorkom, bila je, sigurni su njemački mediji, kap koja je prelila čađu dortmundske gorčine.

U klubu su uvjereni da Götze više misli na društvene mreže nego na nogomet pa mu je prije nekoliko dana priopćeno: 'Ugovor ti ističe i nema šanse da dobiješ novi. Što se nas tiče, idi bez centa odštete. Samo se makni'.

Nekoliko talijanskih klubova navodno je jako zainteresirano jer Götze ima samo 27 godina i trebao bi biti u naponu snage. Problem je, izgleda, što (baš kao Mauro Icardi i sve više nogometaša) dolazi u - paketu sa 'influencericom'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 29.05.2020.

    Velika stvar što on radi u svoje slobodno vrijeme, bitno da je dobar na nogometnom terenu.

  • Trump Jong Un 28.05.2020.

    I ja bi je slušao

  • Seattle 28.05.2020.

    Bit ce on zauvijek heroj nacije, nitko mu ne moze oduzet odlucujuci gol finala svjetskog

Komentiraj...
Vidi sve komentare