To je to što me zanima!

Gradonačelnik će 'vukovima' pomoći, obećao hitno rješenje

Bandić je danas primio kapetana Rozića, trenera Radulovića, sportskog direktora Nakića, direktora u ostavci Knegu i predstavnik radne zajednice...
Vidi originalni članak

Tišina i mrak zamijenili su škripu tenisica i zvuk udaraca lopte o parket u Domu Dražena Petrovića u vrijeme termina predviđenog za treninge košarkaša Cibone. Umjesto da trenira, Bojan Bogdanović vrijeme mora provoditi na sastancima. No ovaj je barem konačno bio konkretan. On kao v.d. kapetana, pravi kapetan Marin Rozić, trener Radulović, sportski direktor Nakić, direktor u ostavci Knego i predstavnik radne zajednice našli su se jer su konačno uspjeli doći do zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, jedinog čovjeka koji može spasiti najveći hrvatski sportski brend od propasti.

- Rekao je da, što se njega tiče, budućnost Cibone nikad nije bila upitna te da će pomoći čim odu odgovorni za stanje u klubu. Pitali smo ga na koga konkretno misli, a odgovorio je kako je riječ o upravnom i izvršnom odboru. Zato smo od njih zatražili hitan sastanak, na kojem će podnijeti ostavke - izvijestio je Radulović.

U idealnom slučaju Milan Bandić već bi u srijedu primio Ciboninu delegaciju, te s konkretnim planom izašao u javnost.

Ionako je krajnje vrijeme da se stanje normalizira, da igrači, umjesto na sastancima, vrijeme počnu provoditi s loptom.

Lani su ostali na minus 45

U osmom kolu Eurolige Cibona će danas u 18.30 ugostiti Montepaschi. Baš ju je Siena na startu prošle sezone pobijedila 45 razlike, a stanje u klubu bilo je puno bolje...

- Poklopi li se da pet-šest igrača odigra pravu utakmicu, možemo pružiti dostojan otpor - kaže trener Zdravko Radulović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare