To je to što me zanima!

Gradski vrt se naklonio svojoj legendi: Petrović dobio ovacije

Petrović je igračku karijeru započeo u dresu Osijeka i do danas je ostao najbolji strijelac u povijesti kluba sa 139 golova. Kao trener ih je vodio od 1984. do 1987., a sada im se suprotstavio sa CSKA Sofijom
Vidi originalni članak

Ljupko Petrović preuzeo je CSKA Sofiju samo nekoliko dana uoči prve utakmice Osijeka i Bugara u Europskoj ligi. Bio je do tada savjetnik Dobromiru Mitovu koji je dobio otkaz zbog lošeg ulaska u sezonu.

Petrović je igračku karijeru započeo upravo u dresu Osijeka 1967. godine i do danas je ostao najbolji strijelac u povijesti kluba sa 139 golova u 542 utakmice. Kao trener je Osječane vodio od 1984. do 1987. godine. Iako od njegovog odlaska iz Gradskog vrta ima više od 30 godina, ljubav navijača iz grada na Dravi prema njemu nije ništa manja.

Vidjelo se to i uoči uzvratne utakmice na Gradskom vrtu. Dok je službeni spiker najavljivao igrače gostujuće momčadi, tribine su pažljivo slušale, a kada je kao trener predstavljen legendarni Petrović, Gradskim se vrtom prolomio veliki pljesak.

Bile su to emotivne scene koje će se sigurno dugo pamtiti...

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Učitelj 02.08.2019.

    Lijepo su pozdravili arkanovca, možda da mu vrate i stan za koji ovaj kuka da su mu ga uzeli?

  • Vladovladić_1 02.08.2019.

    Pozdravi te tu četničku legendu, opet bi se bratimili sa njima.

  • 02.08.2019.

    Svaka čast navijaćima Osijeka na ovoj lijepoj gesti, nisu nzaboravili Ljupka ni nakon 30. godina koliko ga nema u Osijeku i zahvalili mu na svemu što je dao Osijeku, i sad evo im prilike da ga zamole da se još jednom vrati na mjesto trenera imao bi sad puno toga pokazati i naučiti ove mlade igraće Osijeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare