To je to što me zanima!

Grafiti majstor oslikao mural velikanima hrvatskog sporta

Balić, Modrić, Kukoč, Boban, Ivanišević, Filipović, Janica Kostelić osvanuli su na krasnom muralu u Čibači, a 'ugurao' je i legendarnog vaterpolista Jokovića
Vidi originalni članak

Svatko može misliti što god želi jer ima to pravo, ali hrvatski su sportaši nacionalno blago i najveći promicatelji 'Lijepe naše'! Ponajprije oni koji su stavili Hrvatsku na kartu svijeta u vremenima nakon Domovinskog rata, a onda i nešto mlađe generacije.

Jednostavno je. Hrvatska je sportska nacija koja od samog osnutka u novijoj povijesti bilježi vrhunske rezultate u brojnim sportovima, kako u momčadskim tako i pojedinačnim. Teško je reći tko je naš najveći sportaš, ali velikana imamo na pretek...

Zagrebački grafiti majstor Antonio Jurčević neke je od najvećih hrvatskih sportaša oslikao na zidu igrališta u Čibači, u Župi Dubrovačkoj. Ivano Balić, Luka Modrić, Toni Kukoč, Dražen PetovićZvone Boban, Goran Ivanišević, Mirko Filipović, Janica Kostelić osvanuli su na krasnom muralu, a 'ugurao' je i legendarnog vaterpolista Maru Jokovića.

"Hvala domaćinima na gostoprimstvu i pozivu. Uživali smo radeći ovaj mural posvećen nekima od najvećih hrvatskih sportaša", stoji u opisu Instagram objave Zagrepčanina koji se grafitima bavi niz godina, a u posljednjih nekoliko nacrtao je ih je stotine diljem Zagreba i Hrvatske.

Među najpoznatijim njegovim radovima su grafiti Mislava Oršića, popularnih Simpsona, Štefa Lamze, Zvone Bobana i vukovarskog vodotornja.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • LUKAM10 LEGENDA 22.03.2023.

    To asu

  • rijeka00 22.03.2023.

    svaka čast,brutalno izgleda,skidam kapu!!

  • The River 21.03.2023.

    Odlican grafit,u sridu

Komentiraj...
Vidi sve komentare