To je to što me zanima!

Novi kiks Barcelone, spašavala se iz velikog ponora u Granadi

Bryanu Zaragozi trebalo je svega 17 sekundi za vodeći pogodak na utakmici. Bio je to najbrži gol koji je katalonski velikan primio u 21. stoljeću
Vidi originalni članak

 Premda se nalazi u zoni ispadanja, Granada se još jednom pokazala kao tvrd orah za španjolskog nogometnog velikana Barcelonu.

U posljednjem susretu devetog kola Primere Granada je priredila iznenađenje odigravši na svom Nuevo Los Carmeness stadionu 2-2 protiv Barcelone. Granada tako i četvrti susret u nizu nije izgubila od Barce.

VIDEO: NIŠTA OD DOIGRAVANJA Messi završio sezonu u Americi, na pomolu povratak u Barcu?!

Domaćin je čak vodio 2-0, ali na kraju ipak nije izdržao i Barca je uspjela izjednačiti.

Bryanu Zaragozi trebalo je svega 17 sekundi za vodeći pogodak na utakmici. Bio je to najbrži gol koji je katalonski velikan primio u 21. stoljeću. Do sada je najbrži bio Karim Benzema koji je 2011. u velikim derbiju zabio za Real nakon 21 sekunde utakmice.

Novi šok za goste uslijedio je u 29. minuti kada je Zaragoza postigla i drugi gol za Grandu koja je ogled protiv Barce dočekala na 19. mjestu ljestvice. U posljednjim trenucima prvog dijela goste je u život vratio Lamine Yamal, a izjednačio je Sergi Roberto u 86. minuti.

UZEO PAUZU PA OSTAO Igrač Barcelone usred utakmice Lige prvaka otišao na WC. Više se nije vraćao na travnjak...

Do kraja susreta bila su još dva velika uzbuđenja na obje strane terena. Zaragoza je u 88. minuti bio korak do trećeg gola, no nije imao sreće, pogodio je stativu. Sreće nije imao niti Joao Felix koji je u drugoj minuti nadoknade zabio za goste, no VAR je poništio gol zbog zaleđa.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • hhghbb 09.10.2023.

    Cist gol ponisten Barceloni za pobjedu. Kakva pljacka. Isti sudac im nije svirao i onaj penal protiv Getafea u prvom kolu. I sad ce Xavi opet dobiti suspenziju samo zato jer ce reci istinu. Prosle sezone dobili samo 2 penala u 38 utakmica. Opet se sve radi da Real osvoji titulu..

  • noobcamper 09.10.2023.

    Vidim iz FCB opet o suđenju i namještenoj ligi. Naravno isti su spavali kad je Real masakriran protiv Atletica.

  • David1Prometheus 09.10.2023.

    Ona retardacija igraca Granade nikad nisam tako nesto vidio..imaju pobjedu u đepu ziher i u 90 toj minuti oni idu iz cista mira padat po zemlji nicim izazvani glumit faule a mogli obranit napad bez problema..tako prodati pobjedu nisam u 20 godina tako nesto vidio to je za zatvor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare