To je to što me zanima!

Šahtarstrofa u Kijevu! Gladbach utrpao šest, Plea zabio hat-trick

Šahtar je u prva dva kola pobijedio Real i remizirao s Interom, a sad je Borussia Mönchengladbach razotkrila sve njegove slabosti. Četiri gola za poluvrijeme, ukupno šest zabila je Ukrajincima
Vidi originalni članak

Treće kolo Lige prvaka otvorili su Borussia Mönchengladbach koja je s visokih 6-0 pobijedila Šahtar u Donjecku te Lokomotiv Moskva i Atletico koji su odigrali neriješeno 1-1 u Moskvi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U skupini A Lokomotiv  Moskva i Atletico su odigrali 1-1. Poveli su gosti golom Gimeneza u 18. minuti, a Mirančuk je izjednačio s bijele točke nakon što je sudac svirao penal jer je Herrera igrao rukom. Hrvatski nogometaš Vedarn Ćorluka nije igrao za Lokomotiv jer je ozlijeđen, kao ni Šime Vrsaljko za Atletico.

Lokomotiv Moskva je treći sa 2 boda, iza Atletica koji na drugom mjestu ima četiri boda. Na prvom je mjestu Bayern koji večeas igra protiv Salzburga.

Najzaslužniji za pobjedu Mönchengladbacha u skupini A bio je trostruki strijelac Plea. On je zabio prvi gol na utakmici u osmoj minuti, a zatim se upisao u listu strijelaca i u 26. minuti, da bi hat trick ostvario pogotkom u 78 minuti. Bondar je autogolom u 17. minuti povećao prednost gostujuće momčadi na 2-0, a Benseabini je u 44. minuti povećao na 4-0. Stindl je u 65. minuti zabio za 5-0 za Borussiju Mönchengladbach.

Šahtar je nakon ovog poraza drugi u skupini B sa 4 boda, jednim manje od vodeće Borussije Monchengladbach. Treći je Inter koji večeras gostuje kod Reala.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • banalni kanjon 03.11.2020.

    Ovdje je potpuno jasno da kladionice vode glavnu riječ.U svim utakmicama.Igračima skinute plaće,nema publike,tv prava skresana.Sve se dogovara Ma.Koga je uopće briga za ovo gledati.Talijani bi rekli pasta al dente.

  • mejkan07 03.11.2020.

    Borussia je ugodno iznenadjenje ove godine u LP..da su imali malo vise srece imali bi svih 9 bodova, protiv Intera u zadnjim minutama dobili gol za 2:2 a protiv Reala onako prosut bodove je bilo smijesno, prvo su kod 2:0 imali zicer za 3:0 sto nisu iskoriatili da bi na kraju vodili 2:0 do 85-86e min i ovi im u zadnjih 5 min utrpaju 2 gola

  • GGs2 03.11.2020.

    Kakav cringe naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare