Obavijesti

Sport

Komentari 22

Šahtarstrofa u Kijevu! Gladbach utrpao šest, Plea zabio hat-trick

Šahtarstrofa u Kijevu! Gladbach utrpao šest, Plea zabio hat-trick
6

Šahtar je u prva dva kola pobijedio Real i remizirao s Interom, a sad je Borussia Mönchengladbach razotkrila sve njegove slabosti. Četiri gola za poluvrijeme, ukupno šest zabila je Ukrajincima

Treće kolo Lige prvaka otvorili su Borussia Mönchengladbach koja je s visokih 6-0 pobijedila Šahtar u Donjecku te Lokomotiv Moskva i Atletico koji su odigrali neriješeno 1-1 u Moskvi. 

Pokretanje videa...

00:33

U skupini A Lokomotiv  Moskva i Atletico su odigrali 1-1. Poveli su gosti golom Gimeneza u 18. minuti, a Mirančuk je izjednačio s bijele točke nakon što je sudac svirao penal jer je Herrera igrao rukom. Hrvatski nogometaš Vedarn Ćorluka nije igrao za Lokomotiv jer je ozlijeđen, kao ni Šime Vrsaljko za Atletico.

Lokomotiv Moskva je treći sa 2 boda, iza Atletica koji na drugom mjestu ima četiri boda. Na prvom je mjestu Bayern koji večeas igra protiv Salzburga.

Najzaslužniji za pobjedu Mönchengladbacha u skupini A bio je trostruki strijelac Plea. On je zabio prvi gol na utakmici u osmoj minuti, a zatim se upisao u listu strijelaca i u 26. minuti, da bi hat trick ostvario pogotkom u 78 minuti. Bondar je autogolom u 17. minuti povećao prednost gostujuće momčadi na 2-0, a Benseabini je u 44. minuti povećao na 4-0. Stindl je u 65. minuti zabio za 5-0 za Borussiju Mönchengladbach.

Šahtar je nakon ovog poraza drugi u skupini B sa 4 boda, jednim manje od vodeće Borussije Monchengladbach. Treći je Inter koji večeras gostuje kod Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, 3. kolo 18.55 ,
Šahtar
0 : 6
Borussia M.
Plea 8', 26', 79', Kramer 17', Bensebaina 44', Stindl 65'
Sortiranje događaja
90+5'

Totalna opsada gola Lokomotiva u nadoknadi, ali neće Atlético zabiti drugi! Moskovljani su uzeli veliki bod i sad imaju samo četiri nakon tri kola. Bayern večeras gostuje kod Salzburga i može odjuriti na devet, bit će tu borbe za "colchonerose" oko drugog mjesta, čini se...

90+3'

Kraj utakmice u Kijevu. Šahtar nula, Borussia šest. Nestvarna večer u Ukrajini, klub Darija Srne pretrpio je teški debakl u Ligi prvaka.

87'

U međuvremenu u Moskvi Lokomotiv u nastavku gotovo nije priprijetio, a Cholo Simeone ubacio je u igru četvoricu novih: Kokea, Vitola, Lemara i Torreiru. Jedini udarac na Oblakov gol, onaj penal Mirančuka nakon igranja rukom, bio je koban za Atlético.

85'

Bit će to daleko najteži domaći poraz Šahtara u Ligi prvaka, nikad nisu izgubili s više od 0-3 kod kuće. Jedan gol nedostaje Borussiji da izjednači najteži europski poraz "rudara" uopće i 0-7 Bayerna iz 2014/15., a šest komada im je zabio i Mancheseter City u skupini 2018/19.

75'

GOOOL! Šesti za Borussiju! Nestvarne scene iz Kijeva. Alassane Plea sjurio se prema golu i zabio za hat-trick! Suci su prvo dosudili zaleđe, ali nije ga bilo i to je utvrđeno pregledom snimke.

Komentari 22