To je to što me zanima!

Grci ih loše ugostili: 'Bili' kao da su amaterski klub

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U dva dana što je smjestio Hajduk, klub iz Grčke nanizao je više pogrešnih koraka. Od zastave do izbacivanja predsjednika Joška Svaguše iz lože...
Vidi originalni članak

Sinoć je Hajduk nesretno izgubio od AEK-a, a da cijeli put u Grčku još više boli, pobrinulo se vodstvo tamošnjeg kluba. Dan prije početka utakmice, na stadionu je osvanula zastava nalik hrvatskoj, ali ne 'originalna'. Propust prvi.
AEK nije htio imati nikakve veze s Torcidom pa je Hajduk morao kupovati karte za njih, a potom su ih direktor marketinga i direktor financija prodavali u kafiću na trgu. Propust drugi.
Prije utakmice je kulminiralo. Iako je grčki klub bio dužan smjestiti predsjednika Svagušu i suradnike u svečanu ložu, opravdavali su se kako su mjesta ranije podijelili (!?) pa su ih posjeli praktički među navijače. Naravno da su ih navijači za vrijeme cijelog susreta vrijeđali. Propust treći.
AEK se nije ponio kao što je trebao, kao pravi domaćin i kao što to inače funkcionira u nogometu na najvišoj razini. Trebali su pokazati bar malo poštovanja, jer svaki klub ma kako se zvao, to zaslužuje, a kamoli ne klub poput Hajduka.

ZBOG NEREDA NA STADIONU HAJDUK ĆE PLATITI KAZNU
Pola sata prije početka utakmice, specijalci su uletjeli na tribinu na kojoj je bila Torcida. Bilo je vrlo ružnih scena, a kad se sve smirilo, nove nerede potaknuli su ratoborni AEK-ovi navijači. Drugo poluvrijeme su Torcidu gađali raketama. Bilo je zapaljenih baklji pa će Hajduk vjerojatno Uefi morati platiti financijsku kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • gorski1 17.09.2010.

    MINISTRE - nis ti ministar , ti mos mozda bit smranaderov posilni ili ti na Hrvatskom posluga , kako te nije sramota samog sebe , navijas za grcku gamad a Hrvatska te hrani , volim dinamo ali mi je i hajduk drag , znas li zasto ? , zato sto je HRVATSKI , a i tebe tovaru sram bilo kad ovako govoris o hajduku , jaki si mi i ti dalmatinac , bice prije da si talijancic , dalmatinci imaju svoj ponos - dispet - a gdje je tvoj ? , sram te bilo. Sretno hajduku u uzvratu - polomite ih..

  • vlaka 17.09.2010.

    Triba njih stavit na sjever.

  • hrchrchrc 17.09.2010.

    pamti pa vrati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare