To je to što me zanima!

Greška Mikulića stajala Osijek pobjede; Zekić: Nema depresije

Osijek je bio minutama udaljen od (privremenog) preuzimanja čela ljestvice MAXtv Prve lige. Valentino Stepčić donio je Istri bod u Gradskom vrtu (1-1) nakon velike greške domaćeg golmana
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka i pulske Istre 1961 remizirali su 1-1 (0-0) u susretu 10. kola Prve HNL u Gradskom vrtu. "Bijelo-plavi" su  propustili veliku priliku zasjesti na sam vrh ljestvice, vodili su protiv Puljana do zadnje minute u kojoj su primili gol i ispustili pobjedu.

Osijek je u nezanimljivoj utakmici poveo u 76. minuti kada je gostujući golman Vanja Iveša obranio udarac glavom Vojnovića, a Muzafer Ejupi pospreio odbijenu loptu u mrežu.

U prvoj minuti sudačke nadoknade golman Osječana Zvonimir Mikulić iznimno je loše reagirao na šut Valentina Stepčića s više od 25 metara i Puljani dolaze do boda.

- Najviše mi je žao dečki koji su potonuli u svlačionici, njihov trud nije nagrađen. Kvaliteta nije bila najbolja. Istina, bit će ovakvih utakmica, nekad smo imali sreće, a sad ne - rekao je nakon utakmice trener Osijeka Zoran Zekić i dodao:

- Mi smo i dalje radna momčad. Nema euforije kod pobjeda, nema depresije nakon jednog neuspjeha. Idemo dalje.

Osijek je ostao na drugom mjestu ljestvice i propustio je, makar privremeno, zasjesti na čelo. Istra 1961 sada je na petom mjestu s deset bodova.

Pred 3500 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Igor Pajač iz Zeline.

MAXtv Prva liga, 10. kolo:

  • Osijek - Istra 1961 1-1 (Ejupi 76' / Stepčić 90+1')

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 41

  • JankoP 25.09.2016.

    O kojem prvom mjestu se radi u naslovu teksta?

  • volimpršut 25.09.2016.

    Bravo za Istru! Sve bolja i bolja je Istra.

  • sportas03 25.09.2016.

    Opet ponavljam

Komentiraj...
Vidi sve komentare