To je to što me zanima!

Grezda se ispričao Čolaku na Instagramu: Ohladio sam se sada, ti odluči što je najbolje...

Poruku je javno objavila i Rijeka na svojim društvenim kanalima, a dan kasnije do javnosti je dospjela i snimka na kojoj se jasno vidi sukob, ali koji su brzo razdvojili prisutni u tom trenutku
Vidi originalni članak

Ne pišem ti ovo da me ne prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napraviti. Trebali smo to riješiti razgovorom kao ljudi, ali bio sam nervozan zbog cijele utakmice i svega, pa ti se ispričavam, a ti odluči što je najbolje.

 

Tim je riječima Eros Grezda uputio osobnu ispriku Antoniju Mirku Čolaku kojeg je u nedjelju nakon utakmice polufinala Kupa Rijeke i Osijeka (3-2) udario na parkiralištu stadiona.

POGLEDAJTE VIDEO: Sukob Čolaka i Grezde

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poruku je javno objavila i Rijeka na svojim društvenim kanalima, a dan kasnije do javnosti je dospjela i snimka na kojoj se jasno vidi sukob, ali koji su brzo razdvojili prisutni u tom trenutku.

- Žao mi je što došlo do spomenutog incidenta jer s Grezdom i igračima Osijeka, na terenu i izvan njega, nisam imao nikakvih problema. Na terenu vladaju emocije, a van terena pružimo si ruke i svi smo sportski prijatelji - rekao je Čolak o sukobu.

Grezda se, pak, nakon prospavane noći oglasio priopćenjem preko klupskih kanala, a u kojem je najavio i poduzimanje pravnih koraka.

MA KAKVO VRIJEĐANJE Čolak: Nadam se da će Grezda potražiti pomoć stručnjaka...

- Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpjeti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv. Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled.

Čolak je, pak, nakon Grezdinih riječi demantirao iste koje se odnose na vrijeđanje po nacionalnoj osnovi.

GREZDA SE OGLASIO: 'Vrijeđali su me na nacionalnoj osnovi, Čolak me provocirao...'

- Kada sam pomislio da je fizički napad najgore što se dogodilo, pročitao sam laži izrečene danas u priopćenju objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom - rekao je Čolak prihvativši ipak ispriku Osijekova nogometaša.

- Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • rothmans 02.06.2020.

    a teško je kad te netko tako brutalno pokrade kao što su pajAČ i rijeka pokrali osijeka

  • nottonightjosephine 01.06.2020.

    Nebitan, regionalan, nogomet van okvira kategorija kvalitete.

  • Space Burek 01.06.2020.

    Dobit ce minimalno 6 mjeseci hladenja... vjerovatno i vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare