To je to što me zanima!

Grk zabio za preokret AEK-a pa se okrenuo prema Boysima...

Aludirao je na tragičnu smrt navijača Michalisa Katsourisa koji je prošlog tjedna smrtno nastradao nakon što su se navijači AEK-a i Dinama potukli ispred stadiona
Vidi originalni članak

AEK je slavio na Maksimiru (2-1) i došao na korak od plasmana u play-off Lige prvaka. U subotu će na svojoj OPAP Areni dočekati Dinamo kojeg čeka paklena i neprijateljska atmosfera nakon svega što se dogodilo u Ateni prošlog tjedna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je poveo golom Marka Bulata krajem prvog dijela i začinio sjajno poluvrijeme u kojem je dominirao i imao nekoliko sjajnih prilika. No, u nastavku kao da je na teren izašla neka druga momčad. AEK je pritisnuo pa iskoristio greške 'modrih' za potpuni preokret golovima. Steven Zuber je u 59. minuti izjednačio, a maksimirsku publiku utišao je Konstantinos Galanopoulos koji je ušao u igru pa zabio za 2-1 u 90. minuti.

POGLEDAJTE UŽIVO ATMOSFERU NAKON UTAKMICE: 

Grčki reprezentativac se u slavlju okrenuo prema sjevernoj tribini gdje su smješteni Bad Blue Boysi, skinuo je crnu traku koju su igrači AEK-a nosili pa njome pokazao na klupski grb i podignuo ruku visoko u zrak.

Video pogledajte OVDJE

Aludirao je na tragičnu smrt navijača Michalisa Katsourisa koji je prošlog tjedna smrtno nastradao nakon što su se navijači AEK-a i Dinama potukli ispred stadiona. Igrači grčkog prvaka su u njegovu čast nosili crnu traku, kao što je i početku utakmice prethodila minuta šutnje. 

Prva utakmica je zbog cijele tragedije i odgođena pa je prvi susret odigran večeras na Maksimiru. U subotu je u Ateni na rasporedu uzvrat, bez gostujućih navijača. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • razmislite 16.08.2023.

    Nekuzim Sistem,Grci nisu imali ni jednog navijaca a pobjeduli Dinamo imo podrsku cijelog Stadiona i izgubio sta nam to kaze? To nam kaze da jednostavno nebitno je dali netko stoji na tim tribinama ili ne pobjedi uvjek Bolji. A 22 igraca igraju za sebe a ne za Stadion. Nogomet je najveca masinerija za pravit Lovu a ja se kladim da velika vecina fanatika nema pojma odakle ta Lova dolazi. Ja cu vam reci iz vaseg Djepa vi to placate da bi se oni vama Ismojavali Nogomet ke Porez za Dalebu.

  • noćna mora lopovima 16.08.2023.

    Tata vrati se iz Međugorja samo ti možeš spasiti Dinamo.

  • 16.08.2023.

    kak nas je zuber izdominiral tak da je ristovski na guz pal

Komentiraj...
Vidi sve komentare