To je to što me zanima!

Grozno u Groznom: Policajci palicama igraču polomili rebra!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kapetana Krasnodara, pri mirnom izlasku nakon drugog žutog napalo je par ljudi. Uspio je pobjeći u tunel, ali tamo je bilo svega. Policajci su ga dočekali s palicama
Vidi originalni članak

Početkom ovog mjeseca, točnije 4. studenog, utakmicu ruskog prvenstva igrali su Terek i Krasnodar u Groznom. A Grozni je uistinu grozno mjesto, pogotovo za kapetana gostujuće momčadi Spartaka Gognieva. Video se pojavio tek danas. 

Gogniev (30) je dobio drugi žuti karton jer se bunio i odgurnuo suca. Pri mirnom izlasku napalo ga je nekoliko ljudi, iz čistog mira, među kojima i pomoćni trener Tereka. Uspio je preživjeti napade na i oko terena te pobjeći u tunel, ali tek je tamo bilo svega. Uniformirani policajci dočekali su ga s palicama. Slomili su mu nekoliko rebara, nos, a zadobio je i potres mozga. Morao je ići na operaciju! 

I ne samo to, na kraju je od Saveza dobio suspenziju od šest utakmica i financijsku kaznu od 1200 eura. 

Terek, organizator utakmice, dobio je kaznu od 12.000 eura, a pomoćni trener zabranu bavljenja nogometom idućih godinu dana. 

FIFPro, organizacija koja na svjetskoj razini zastupa nogometaše, koja je i objavila video, šokirana je presudom i ističe kako je Savez pokazao da malo drži do igrača.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • HercegSvabo 30.11.2011.

    više se ne dobiva crvenim kartonom, nego palicom :-)

  • vuksan 30.11.2011.

    100 godina iza civilizacije

  • Butka1991 30.11.2011.

    gdje su njegovi suigrači dok njega udara 20 ljudi???

Komentiraj...
Vidi sve komentare