To je to što me zanima!

Guardiola oprezan: Pa Dinamo je sposoban pobijediti nas...

Nije realno, ali je moguće. U svakom slučaju, uz Šahtar, i Dinamo bi morao pobijediti Atalantu da bi uopće bio u prilici razmišljati o mogućnosti da izbaci City iz elite.
Vidi originalni članak

Nažalost, morat ćemo igrati bez Sergija nekoliko tjedana, a možda i duže, obznanio je Pep Guardiola danas lošu vijest.

Sergio Agüero ozlijedio se protiv Chelseaja i tek će oko Božića opet biti na terenu. To, pak, znači da Argentinac neće gostovati u Zagrebu zajedno sa Cityjem u posljednjem kolu Lige prvaka.

MJESEC DANA 'OUT' Prilika za Dinamo: U Zagreb ne ide Aguero koji se ozlijedio...

Očekuje se da engleski prvak na Maksimir dođe lišen svake rezultatske problematike, no Guardiola misli i o mogućem crnom scenariju. Onom u kojem City ispada u skupini. 

- Šahtar i Dinamo sposobni su nas pobijediti u obje utakmice, u tom slučaju ispadamo - konstatirao je Španjolac.

Nije realno, ali je moguće. U svakom slučaju, uz Šahtar, i Dinamo bi morao pobijediti Atalantu da bi uopće bio u prilici razmišljati o mogućnosti da izbaci City iz elite.

- Želimo u Zagreb doći gotovog posla - dodao je Pep.

Stoga se sutra može očekivati maksimalno napaljeni City, a Guardiola neće imati prostora za veliko mudrovanje sa sastavom. Izvan stroja već su Sane, Mendy, Stones, Otamendi, Laporte, Zinčenko i Ederson, a City je na službenim stranicama potvrdio da je otpao Aguero.

  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DominikLivakovic1 26.11.2019.

    City preklinjemo vas da razbijete Šahtar i onda s drugom ekipom dođete u Zagreb. Dajte nam razlog za radost. A mi samo ne smijemo izgubiti na San Siru.

  • BlackRonsky 26.11.2019.

    Ovo je ko na faksu kad ti najveća štreberčina kaže da nije dobro napisao ispit..onda dobije 5++ i susret sa predsjednikom države..

  • 26.11.2019.

    Šteta što je Pep jedan od najboljih trenera , vidi se da nema kod njega podcjenjivanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare