To je to što me zanima!

Guardiola: Ode li naslov u Madrid, bit će to zasluženo

Osvoji li Real naslov, bit će to zasluženo, a mislim da bi i mi u slučaju da ostanemo bez njega imali razloga za osjećaj ponosa, kaže Pepo Guardiola
Vidi originalni članak

Španjolska nogometna liga je tik do raspleta. Ostalo je tek tri kola do kraja, a zanimljiva je situacija na ljestvici. Branitelji naslova Barcelona bježi tek jedan bod Realovcima.
- I oni, poput nas, imaju sjajnu prvenstvenu sezonu. Osvoji li Real naslov, bit će to zasluženo, a mislim da bi i mi u slučaju da ostanemo bez njega imali razloga za osjećaj ponosa - kaže Pepo Guardiola.
Katalonci će u sljedećem kolu ugostiti Tenerife (trenutno 18. na ljestvici), a u posljednjem Valladolid (19.). U goste putuju kod Seville. Kraljevski klub pak ima malo teži raspored. Putuje u goste Mallorci (4.), a ugošćuje Athletic Bilbao (8.). Tek u zadnjem kolu igra u Malagi (17.). Onaj tko učini manje grešaka prije ulaska u sam finiš, odnosno zadnje kolo, u kojem oba kluba imaju lake protivnike sa začelja, može se pripremiti za slavlje.
- Pitate li me direktno, reći ću vam da bi naslov trebao pripasti nama. Pitate li Manuela Pellegrinija (trener Reala), on će reći da ga oni zaslužuju. Prava je istina, zaslužuju ga obje momčadi - veli Pep.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vlaka 03.05.2010.

    Bosania80 Barca možda niej zaslužila Ligu Prvaka ali Primeru je dobial je Reala oba puta i pokaza da je bolja momčad usto je još Braca ima četvrtfinale sa Arsenalom i polufinale s Inter to su bile 4 teške utaknice, dok se Real moga kocetrirat samo na prvestvo zato nemoj uvik pametovat.

  • vlaka 03.05.2010.

    Barca ga je više zaslužila jer je dobila Real u obe utaknice iako neče značit ništa ako oni kisaju.Real ide u goste Mallorci, to je jedno od najtežih gostovanja u Primeri a Barca u Sevillu.Šanse su jednake.Ako Real sutra nedobije Mallorcu onda je gotovo ostane li x jer onda je Barci dovoljan x sa Sevillom.

  • ivano666 03.05.2010.

    ma Barca osvaja, i to tri boda ispred Reala!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare