To je to što me zanima!

Guardiola odmor od Barcelone počeo šetnjom u Dubrovniku!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Privatnim avionom bivši trener Barce doletio je u zračnu luku Čilipi i trebao bi ostati četiri dana. Došao je sa suprugom i prijateljima. Nakon šetnje otišao je u restoran
Vidi originalni članak

Prošli petak je posljednji put sjedio na klupi Barcelone, a već tjedan dana kasnije Pep Guardiola viđen je u šetnji Stradunom! Bivši trener Barce odmor je počeo u Dubrovniku i tako mu donio dodatnu turističku reklamu. 

Privatnim avionom doletio je u zračnu luku Čilipi, a navodno bi trebao ostati četiri dana. Došao je sa suprugom i prijateljima. Nakon šetnje otišao je u jedan od restorana.

Snimile su ga i kamere dubrovniktv.net.

U Hrvatskoj je već bio jednom, prošlo ljeto kada je Barcelona gostovala u Splitu povodom prijateljske utakmice s Hajdukom. 

Na klupi katalonske momčadi sjedio je od 2008. godine, a u tom periodu osvojio je čak 14 trofeja. Ove sezone osvojio je Kup kralja, Svjetsko klupsko prvenstvo i španjolski Superkup, ali ne i najvažnije, Primeru i Ligu prvaka u kojoj je zapeo u polufinalu.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • lovebarca2406 02.06.2012.

    odo ja u dubrovnik. salim se naravno

  • RinatDasaev 02.06.2012.

    jel išao na wc poslije jela u restoranu?

  • ZEUS 02.06.2012.

    A jbt pa nisam znao....Recimo da sam se nasao tamo i da prodem pokraj njega ne bih ni skuzio da je on...a koja ce mu radost bit kad ude u neki restoran i vidi dres barce uokviren...eh da hehe XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare