To je to što me zanima!

Guardiola pokazao majstoriju u Halleu, Roger ostao ukopan

Trener Bayerna pokazao je da, osim travnatim nogometnim terenima, dobro stoji i na onim teniskim. U Halleu je odigrao egzibiciju s Rogerom Federerom i iznenadio
Vidi originalni članak

Roger Federer u nedjelju je u Halleu osmi put osvojio tamošnji ATP-turnir svladavši u finalu Talijana Andreasa Seppija. A na putu do titule najboljem svjetskom tenisaču sparirao je nitko drugi nego - Pep Guardiola.

Trener Bayerna izmijenio je nekoliko udaraca sa švicarskim velemajstorom. Federeru je bilo dosta pa je odlučio lobati Katalonca, a ono što je uslijedilo šokiralo je njega i desetak tisuća gledatelja na stadionu.

Guardiola je prvo lažno zamahnuo kao da će udariti smash, a onda se okrenuo i udarcem kroz noge pogodio pokraj ukopanog Švicarca. Briljantno.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • niner 24.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • - DAVOR - 24.06.2015.

    Poštovani imate jednu lakšu opomenu! Prekršili ste kodex novinarstva maltretiranjem nebitnim stvarima. Ako ponovite povredu kodexa zdravog novinarstva bit če vam oduzetna novinarska licenca.

  • lion7 24.06.2015.

    sramota od clanka ako se video i par recenica koje su krive mogu nazvati clancima

Komentiraj...
Vidi sve komentare