To je to što me zanima!

Guardiola poludio na igrače zbog penala: Golman će pucati?

Ederson je opcija jer sam poprilično siguran da je dobar izvođač, a izvođač penala mora biti osoba s velikim samopouzdanjem, rekao je Guardiola o potencijalnom novom izvođaču penala
Vidi originalni članak

Manchester City pobijedio (4-1) je Liverpool u nedjeljnom derbiju na Anfieldu, a Ilkay Gündogan je u prvom poluvremenu propustio priliku dovesti svoju momčad u vodstvo iz najstrože kazne. 

To je bio osmi promašeni penal u Premiershipu za momčad Pepa Guardiole u posljednjih 13 mjeseci, previše za momčad koja prema Transfermarktu vrijedi više od milijardu eura.

GUNDOGAN ZABIO DVA Klopp predao titulu? Uraganski City razbio 'redse' na Anfieldu

Od utakmice s Wolverhamptonom prošle sezone koju je City izgubio 3-2 kada je Raheem Sterling promašio penal, promašivali su još Gabriel Jesus, Gündogan, Aguero pa ponovno Sterling, a u novoj sezoni neprecizni s bijele točke su ponovno bili De Bruyne i Sterling pa i Gündogan u proteklom kolu.

Guardiolina momčad očito ima problema s realizacijom s bijele točke, a Španjolac je najavio da bi ulogu izvođača mogao preuzeti Ederson, golman koji u profesionalnoj karijeri još nije izveo nijedan penal.

- Mora ih prvo obraniti, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Sve ovisi o raspoloživim igračima. Aguero nije u formi, a De Bruyne je nevjerojatno dobar izvođač, ali nažalost još nije u formi - rekao je Guardiola.

SITNE IGRICE UOČI DERBIJA Klopp: City je imao slobodno zbog korone; Guardiola: Baš sam mislio da nije takav tip

- Vidjet ćemo do utakmice s Swanseajem, ovisi o postavi. Ali on je opcija jer sam poprilično siguran da je dobar izvođač. Izvođač penala mora biti osoba s velikim samopouzdanjem - otkrio je Guardiola.

City je pobjedom otišao na pet bodova prednosti pred drugoplasiranim gradskim rivalom, Unitedom, uz utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Baine 09.02.2021.

    city do nove titule 👊👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare