Obavijesti

Sport

Komentari 41

Klopp predao titulu? Uraganski City razbio 'redse' na Anfieldu

Klopp predao titulu? Uraganski City razbio 'redse' na Anfieldu
5

Manchester City pobijedio je Liverpool na gostovanju 4-1 i tako mu pobjegao na deset bodova prednosti. Do 73. minute bilo je 1-1, a onda su "građani" u 10 minuta zabili triput

VIDEO

U derbiju 23. kola engleskog nogometnog prvenstva vodeći Manchester City je kao gost svladao prvaka Liverpool 4-1 (0-0).

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka iako je City u 37. minuti imao kazneni udarac nakon prekršaja Fabinha na Sterlingu, no Gundogan je poslao loptu preko grede.

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi u Manchesteru

Pokretanje videa...

00:28

Njemački reprezentativac za taj se promašaj iskupio u drugom poluvremenu kada je postigao dva pogotka, prvoga za 1-0 u 49. minuti kada je u mrežu pospremio odbijenu loptu nakon što je Allison obranio udarac Fodena, a drugoga za 2-1 u 73. minuti nakon asistencije Fodena. U međuvremenu je Salah u 63. minuti iz kaznenog udarca kojega je skrivio Ruben Dias, bio je to prvi pogodak Liverpoola na Anfieldu nakon čak 411 minuta "suše".

Premier League - Liverpool v Manchester City

Tragičar u sastavu domaćih bio je vratar Allison, koji je s dva loša ispucavanja izravni krivac za drugi i treći gol gostiju. Prvi je put želio izbiti loptu u aut, no do nje je stigao Foden koji je zatim probio desni bok i poslužio Gundogana, da bi samo tri minute potom vratar Liverpoola praktički dodao loptu Bernardu Silvi u svom kaznenom prostoru, uslijedio je ubačaj za Sterlinga koji je s pola metra pogodio za 3-1. Konačni rezultat snažnim udarcem pod samu vratnicu postavio je Foden u 83. minuti.

Desetom uzastopnom pobjedom u Premier ligi City je stigao do učinka od 50 bodova, pet više uz utakmicu manje od drugog Manchester Uniteda, a sedam više uz također utakmicu manje od trećeg Leicester Cityja koji je ranije u nedjelju odigrao 0-0 na gostovanju kod Wolverhampton Wanderersa. Četvrti Liverpool ima 40 bodova.

Premier League - Liverpool v Manchester City

Ranije u nedjelju Tottenham Hotspur je prekinuo niz od tri poraza 2-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv West Bromwich Albiona do koje je stigao golovima Kanea (54) i Sona (58). Sedmi Tottenham sada ima 36 bodova i susret manje, dok je WBA ostao pretposljednji s 12 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu