To je to što me zanima!

Guardiola uvjeren da će Građani ispisati povijest lige: Opet ćemo osvojiti naslov, osjećam to!

Manchester City ima priliku postati prvi klub s četiri uzastopna naslova u engleskom prvenstvu. "Znam da nije lako jer to još ni jedna momčad nije uspjela", kaže Pep
Vidi originalni članak

Tri uzastopna remija koštala su Manchester City vodeće pozicije u Premiershipu, no trener Pep Guardiola ne očajava. Španjolski stručnjak tvrdi da, ako će "građani" nastaviti igrati kao protiv Liverpoola i Tottenhama, nema zime.

'Osvojit ćemo Premiership'

City zaostaje tri boda za Arsenalom, te ima jedan manje od Liverpoola. Pepova "mašinerija" i dalje radi, ali događaju im se neki "kiksevi" koji se prošle sezone nisu mogli dogoditi. Osjeća se izostanak Kevina de Bruynea, ali i da ova momčad ima još puno prostora za rast.

VELIKI SUDAČKI PREVID VIDEO Nevjerojatno što su suci uzeli Cityju. Guardiola: Neću govoriti o suđenju kao Arteta

- Danas osjećam da ćemo osvojiti Premiership. Ljudi više ne vjeruju u to, ali mi ćemo to ponoviti - kazao je Pep uoči gostovanja kod opasne Aston Ville (srijeda, 21.15).

'Građani' mogu ispisati povijest

Manchester City ima priliku postati prvi klub s četiri uzastopna naslova u engleskom prvenstvu. U eri "Premier lige" (1992 - danas), Manchester United je dvaput imao priliku osvojiti četvrti uzastopni naslov, ali nije uspio. Prvi je put njihov niz prerezao Arsenal (2001/2002), a drugi - Chelsea (2009/2010). 

ZAUSTAVIO IM KONTRU Pogledajte skandaloznu odluku suca zbog koje je Erling Haaland potpuno poludio: 'Koji k...c?!'

- Znam da nije lako jer to još ni jedna momčad nije uspjela. Sigurno da će biti teško, ali ako me pitate što osjećam, mislim da ćemo ponovno osvojiti naslov - ambiciozno je zaključio Guardiola.

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 3-3 VIDEO Gvardiol i Kovačić igrali u spektaklu sa šest golova! Cityju se ovo nije dogodilo šest godina

Jasno, veliki obol morat će dati i naši reprezentativci, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, od kojih Španjolac ima velika očekivanja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Space Burek 05.12.2023.

    Imaju najjacu ekipu na svijetu, na skoro svakoj poziciji barem dobra igrača i tu je njihova najveća prednost. Ako ne bude ozljeda i sudačkih gluposti kao protiv tottenhama onda bi trebali uzeti naslov. Arsenal nema toliku širinu a igrači su im skloni ozljedama a liverpool je nekako čudan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare