To je to što me zanima!

Gustafsson puknuo i 'ostao živ': Nije bitno što je bilo ranije...(?!)

Četiri utakmice bez pobjede? Jako loše razdoblje. Nije bitno što se dogodilo ranije, moramo se vratiti što prije, rekao je trener Hajduka nakon još jedne razočaravajuće predstave svoje momčadi
Vidi originalni članak

Hajduk je ponovno posrnuo. Ovog puta u Koprivnici gdje je Slaven slavio s 3-2 i došao do druge pobjede u prvenstvu. Na nju su čekali još od otvaranja prvenstva. 

Splićani su većim dijelom utakmice bili bezidejni. Vezni je red potpuno podbacio, kao i Jens Gustafsson u pripremi utakmice. Slaven je poveo već u drugoj minuti, a do kraja poluvremena su već imali 2-0.

KOMENTAR Gustafssonov poučak! 'Kad zagusti, gurni stopera u napad i dugim loptama preskači igru'

- Utjecao je na nas taj (rani) gol, a onda smo dobili i drugi. Bilo je teško prvo poluvrijeme. Dolazili smo u protivničku trećinu, ali nismo stvarali prilike. Drugo poluvrijeme bilo je lov, kad smo zabili prvi mislili smo da možemo do preokreta ali nismo uspjeli. Nismo bili dovoljno dobri da bi pobijedili ovu utakmicu. Bili smo blizu da postignemo nešto više, ali nismo uspjeli. Četiri utakmice bez pobjede? Jako loše razdoblje. Nije bitno što se dogodilo ranije, moramo se vratiti što prije - zaključio je trener Hajduka nakon utakmice.

Slaven je došao do druge ovosezonske pobjede, prve na domaćem terenu. Ipak, Zoran Zekić ne misli da su igrali kod kuće s obzirom na glasnu podršku Torcide, a predstavom svojih igrača je, logično, i više nego zadovoljan.

SLAVEN IZNENADIO HAJDUK Golijada u Koprivnici: Povijesni gol Krstanovića, zabio i Laušić, a Livaja i Biuk smanjili prednost

- Ovo je bila gostujuća utakmica. Pa 95 posto tribina navijalo je za Hajduk. Šalu na stranu, odradili smo utakmicu na pravi način, zabili smo lijepe golove, to smo radili na treningu. Nema većeg veselja za trenera nego kad tvoji igrači na utakmici naprave što radite na treningu. Očekujem da ćemo biti još okomitiji u nastavku prvenstva. Jako sam zadovoljan predstavom svojih igrača - zaključio je strateg Slaven Belupa pa rekao da bodovno stanje na tablici nije 'realno':

- U svim smo utakmicama taktički bili dobri, ali koštale su nas male pogreške. Jedanaesterci u 90. minuti..., ali eto, Hajduk je mega momčad, a mi smo ih dobili. Odlučio sam se na otvoreniji nogomet jer jedino tako možemo izvući nešto od ove sezone.

- Definitvno nije ono što smo smo očekivali, što smo pripremili. Moramo prihvatiti kritiku, dignuti glavu gore i krvariti još jače. Pokazali smo želju, ali to nije bilo dovoljno - rekao je Dario Melnjak nakon poraz od Slavena.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Z.a.c 01.11.2021.

    Ostao ti jos godinama na klupi,dao Bog 😂

  • Samarsa 31.10.2021.

    Ne razumijem čemu objave nekakvih ciljeva, dodatni uteg ionako opterećenoj momčadi. Nemam namjeru provocirati, nego me stvarno zanima čemu objava strategije? Ona koliko mi se čini služi guzonjama iskljucivo da bih ih se eto pustilo da rade tih 5-6 g.

  • danijel23 31.10.2021.

    cek cek,nema mamica, nema bebeka, vas covjek na celu hns-a.. i tko je sada kriv?? koga cete sad okriviti za vase neuspijehe? trenera? trener je tu najmanje kriv, vec 20 godina imate nesposobnj i lopovsku upravo od brbinja koji vas je bacio na koljena a zauzvrat bacio udicu koja se zove maminjo da skine paznju sa sebe na dalje,.... sramota sramote ste

Komentiraj...
Vidi sve komentare