To je to što me zanima!

Habazin u 3.40 ujutro potpisala ugovor za novu borbu: Idem na McCarter, ne izbjegavam nikog'

Upravo ovdje i upravo sad, u 3.40 ujutro, potpisujem ugovor za meč. Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter (41, 45-13-5), rekla je hrvatska boksačica Ivana Habazin
Vidi originalni članak

Hrvatska boksačica Ivana Habazin (31, 21,4-0) pobijedila je za vikend Nanu Čakvašvili na priredbi War on the Shore u Dubaiju. Habazin je posao završila u drugoj rundi i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje te je već potpisala ugovor za novi nastup.

- Upravo ovdje i upravo sad, u 3.40 ujutro, potpisujem ugovor za meč. Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter (41, 45-13-5). Govori da je najviše izbjegavaju, a ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se kako ovoga puta neće imati opravdanja - rekla je najbolja hrvatska boksačica uz video s potpisivanja ugovora.

POGLEDAJTE VIDEO: Habazin se bacila u poduzetničke vode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivana i Layla nastupile su prošlog vikenda na istoj priredbi u Dubaiju. Obje su pobijedile. U siječnju se pojavila informacija kako bi se Habazin trebala boriti s Laylom, ali do tog okršaja nije došlo. Susret je odgađan nekoliko puta zbog određenih problema s promotorom.

- Ona je "broj 3" i želi zadržati tu poziciju te tako doći do meča protiv Jessice McCaskill. Drugim riječima, Layla ne želi ništa riskirati, ali zato okolo priča da je svi izbjegavaju... No, ja sam prihvatila taj meč i želim boksati protiv nje, ali radi se o tome da ona ne želi protiv mene. Očito bira protivnice protiv kojih će lakše održati taj omjer - ispričala je Habazin nedavno za FightSite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magnifique Lady Ivana Habazin (@ivanahabazin)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • baterton 13.04.2021.

    Daj ne gnjavite nas s tim bezveznim nazovi sportom i s tom smiješnom Habazinkom...koga još na svijetu zanima ženski boks osim njihove uže familije...uvijek nju netko izbjegava,uvijek ju netko pokrade,uvijek joj promjene protivnicu bla bla bla pa koga to briga

  • FokuMe 12.04.2021.

    Mirovina dada uvik isto mirovina kazu pa jos ko zna kolko meceva dalje peglaju

  • NIKE 12.04.2021.

    Neke se idu zabavljati u Dubai, ova se ide tuči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare