Sport

Komentari 3

Habazin u 3.40 ujutro potpisala ugovor za novu borbu: Idem na McCarter, ne izbjegavam nikog'

Habazin u 3.40 ujutro potpisala ugovor za novu borbu: Idem na McCarter, ne izbjegavam nikog'

Upravo ovdje i upravo sad, u 3.40 ujutro, potpisujem ugovor za meč. Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter (41, 45-13-5), rekla je hrvatska boksačica Ivana Habazin

Hrvatska boksačica Ivana Habazin (31, 21,4-0) pobijedila je za vikend Nanu Čakvašvili na priredbi War on the Shore u Dubaiju. Habazin je posao završila u drugoj rundi i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje te je već potpisala ugovor za novi nastup.

- Upravo ovdje i upravo sad, u 3.40 ujutro, potpisujem ugovor za meč. Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter (41, 45-13-5). Govori da je najviše izbjegavaju, a ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se kako ovoga puta neće imati opravdanja - rekla je najbolja hrvatska boksačica uz video s potpisivanja ugovora.

POGLEDAJTE VIDEO: Habazin se bacila u poduzetničke vode

Ivana i Layla nastupile su prošlog vikenda na istoj priredbi u Dubaiju. Obje su pobijedile. U siječnju se pojavila informacija kako bi se Habazin trebala boriti s Laylom, ali do tog okršaja nije došlo. Susret je odgađan nekoliko puta zbog određenih problema s promotorom.

- Ona je "broj 3" i želi zadržati tu poziciju te tako doći do meča protiv Jessice McCaskill. Drugim riječima, Layla ne želi ništa riskirati, ali zato okolo priča da je svi izbjegavaju... No, ja sam prihvatila taj meč i želim boksati protiv nje, ali radi se o tome da ona ne želi protiv mene. Očito bira protivnice protiv kojih će lakše održati taj omjer - ispričala je Habazin nedavno za FightSite.

Najčitaniji članci