To je to što me zanima!

Hajdučki tjedan u glavnome gradu: "Bili" se sele u Zagreb

Hajdukovci u sedam dana triput igraju u Zagrebu. Dvaput protiv Zagreba, jednom u ligi, jednom u Kupu, a onda veliki derbi protiv Dinama na Maksimiru 5. prosinca...
Vidi originalni članak

Pred Hajdukom i Zagrebom su prvenstveni i Kup-ogledi, nakon kojih će se Splićani u Zagrebovu kampu u Veslačkoj pripremati za derbi s Dinamom, koji se igra sljedeće subote.

- Lijepo je što nam Zagreb uvijek ustupi svoj teren i na tome smo mu zahvalni - kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić, a njegov kolega Dražen Medić je dodao:

- Imamo korektne odnose s Hajdukom, ali ništa bolje ili lošije nego s drugima. Svima koji nešto traže od nas izađemo u susret, a tako i nama svi izlaze u susret.

Za Dražena Medića nema prijateljstva kad je posao u pitanju.

- Kad su u pitanju transferi igrača i utakmice, odnosno posao, tu nema prijateljstva. Svi mi želimo bodove i što unosnije transfere. Tko bi normalan uzeo manje ako mu se na drugome mjestu nudi više - kaže Medić.

Hajduk u idućih sedam dana triput igra u glavnom gradu. Dvaput protiv Zagreba, jednom u ligi, jednom u Kupu, a onda veliki derbi protiv Dinama na Maksimiru 5. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare