To je to što me zanima!

Hajduk bez pola momčadi! U Zagreb ne idu Erceg i López...

Moramo se koncentrirati na Dinamo, idemo pobijediti jer su nam to važna tri boda. Znamo njihovu snagu, ali i svoj potencijal, rekao je trener Hajduka Joan Carrillo u najavi derbija
Vidi originalni članak

Narodu Hrvatske čestitam današnji praznik, znam važnost svega što se dogodilo, rekao je na početku konferencije za novinare trener Hajduka Joan Carrillo, a onda prisutnima priopćio loše vijesti:

- López ima problem s aduktorom kojeg treba zaliječiti. Bio je jako umoran nakon Brøndbyja i nakon razgovora s liječnicima odlučili smo da ostane kući. Erceg također ima problema i umoran je, Bašić je daleko od prave forme, Pešića su uhvatila leđa, a ne putuju ni Grbić i Tudor.

Hajduk se nalazi u jako bitnom trenutku sezone iako je ona zapravo tek počela. Nakon izbacivanja Danaca očekuju ga ogledi protiv Evertona za ulazak u skupine Europske lige, a na domaćem frontu ne smije izgubiti korak za vodećima na samom početku. Priliku za priključak s Rijekom ima već ovu nedjelju, kada gostuje kod Dinama na Maksimiru.

- Svi spomenuti igrači čekaju dopuštenje da zaigraju. Erceg je rekao da bi istrčao i bez jedne noge, ali ako ne može, onda to mora prihvatiti. Naći ćemo nekoga tko će ih zamijeniti - kazao je trener Splićana.

- Natječemo se na tri fronta i tako moramo pristupiti svakoj utakmici. Okrenuti smo prema naprijed, Brøndby je prošlost. Moramo se koncentrirati na Dinamo, idemo pobijediti jer su nam to važna tri boda. Znamo njihovu snagu, ali i svoj potencijal. Budu li naši igrači uvjereni da možemo pobijediti, onda ćemo pobijediti. Ne budu li, najbolje da ostanemo kući - istaknuo je.

Hajduk je slavio u posljednja dva gostovanja na Maksimiru, u travnju protiv Dinama (2-0) te u prvom kolu prvenstva protiv Lokomotive (3-1).

- Pozitivno je što nismo imali puno promjena u momčadi i sve više rastemo. Dinamo je promijenio trenera i sustav igre, sad su na 4-2-3-1 i sigurno će biti drugačija utakmica od naše posljednje. Budemo li prepustili inicijativu, to će biti loše za nas. Moramo biti hrabri - rekao je.

Josip Radošević povratnik je u kadar nakon viroze zbog koje nije nastupio u Europskoj ligi. Sretan je Carrillo zbog toga, ali i zbog činjenice što je njegova momčad izborila prolazak na Torcidinu kupu. 

- Zašto nisam pucao penal? Moje kvalitete nisu tako dobre kao kod nekih drugih, bilo je bolje da puca netko drugi - kazao je Carrillo i najavio ogled protiv Evertona:

- Nema potrebe uspoređivati financije i igrače. Izvukli smo dosta jaku momčad, ali mi svejedno idemo na pobjedu, uvijek je to 11 protiv 11. Nogomet je strast zato što dva plus dva ne treba uvijek biti četiri. Imamo nadu, znamo pozitivne stvari i primijenit ćemo ih. Nema šanse da nam pariraju u volji i htijenju, što dobivamo preko naših navijača. Trebamo prvo odigrati protiv Dinama, a onda ćemo o Evertonu. Zadovoljan sam uglavnom.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • NEOPISIVO 06.08.2017.

    Kmećanje unaprijed i traženje alibija za poraz. Poslije utakmice će biti kmećanje na suce, jer naravno, suci samo greškom sude u korist Hajduka i Rijeke. Nikako ne možemo gledati derbi a da ne kmeće zbog povreda, umora, sudaca ili loše sreće, a na terenu, ako slućajno povedu onda simuliranje i izležavanje. Nisam optimist, dostojanstvo i junačko srce ne krase ih odavno.

  • 0304 05.08.2017.

    Druga momčad će biti još napaljenija a Dinamo će popiti 5 komada. U što se pretvorio Dinamo

  • marinr 05.08.2017.

    Juniori Dinama ne trebaju strepiti od ovakvog Hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare