To je to što me zanima!

Hajduk bez poraza obranio dvoransko PH, Gabrić MVP

Nogometaši Hajduka osvojili su dvoransko PH u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, nakon što su u finalu pobijedili Zadar 4-2. Igrač turnira je Gabrić
Vidi originalni članak

Momci trenera Ante Miše novi su dvoranski prvaci Hrvatske. Svoju dominaciju turnirom potvrdili su i u finalu, gdje im je protivnik bio Zadar. Hajduk je poveo preko Linića u četvrtoj minuti, nakon što su domaćini na početku imali inicijativu. Nakon minijature bivšeg igrača Zadra Marina Tomasova, kad je predriblao sve protivnike ispred sebe i u 9. minuti servirao loptu Oremušu, "bili" su poveli 2-0. Svojim 12. golom na turniru pitanje pobjednika praktički je riješio Senijad Ibričić, a nešto kasnije Želimir Terkeš smanjio je na 3-1. No topovskim udarcem odmah u sljedećoj akciji odgovorio je Tičinović golom za 4-1. Zadru je do kraja preostalo samo smanjiti razliku, a to je uspjelo Terkešu, koji je na turniru postigao sedam golova.
- Napravili smo podvig, koji će rijetko tko ponoviti - rekao je nakon utakmice trener Hajduka Ante Miše, nakon što se zahvalio i pohvalio organizatore.

DRAGO GABRIĆ "MVP" TURNIRA
Za najboljeg igrača turnira izabran je Drago Gabrić, a prvi strijelac turnira je Senijad Ibričić s 12 golova.
- Zasluženo smo osvojili turnir, pobijedili smo u svim utakmicama. Mislim da će se to teško nadmašiti - rekao je Ibričić nakon desete pobjede u nizu.
- Svaku utakmicu smo željeli dobiti, nismo se štedjeli. Na kraju nam je ponestalo snage, a tad smo igrali na pamet - dodao je najkorisniji igrač turnira Drago Gabrić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • purger28kiki 12.01.2009.

    tovari kaj se nabrijavate na mali nogomet, dinamo je ipak klub koji igra veliki nogomet a ne ovo malo govno.

  • JAX 12.01.2009.

    gdje su bili zadarski navijaci

  • alo_mačko 12.01.2009.

    Hajduk nam se vratio, ou ou ou...

Komentiraj...
Vidi sve komentare