To je to što me zanima!

Hajduk dogovorio s Pacultom, ali on je potpisao za drugi klub

Trenerom Hajduka od ljeta je trebao postati Austrijanac Peter Pacult, no čini se da se ogriješio od dogovor. Potpisao je za drugi klub baš onda kad je Vučević otišao
Vidi originalni članak

Hajduk je skrivenom držao opciju angažmana austrijskog trenera Petera Paculta, s kojim je ispregovarano da na ljeto stigne na Poljud. No iznenadnim razvojem događaja i odstupanjem Gorana Vučevića otvorila se opcija da se to dogodi što prije.

Loša je vijest da je Pacult isti dan kad je Vučević kuvertirao da odlazi preuzeo austrijskog drugoligaša Floridsdorfera te je pitanje koliko je ta opcija sada ostvariva. Ipak, ugovor mu traje samo do kraja sezone.

Austrijanac, koji je u karijeri vodio Dynamo iz Dresdena, Red Bull Leipzig, bečki Rapid, Kärnten i München 1860 još je uvijek otvorena opcija. Ne bude li to on, Splićani će se okrenuti nekom novom rješenju.

Kao igrač je osvojio dva austrijska prvenstva (1989., 1990.) te kup (1989.) sa Swarovskim iz Innsbrucka. Kup je osvajao i u Rapidu 1985., a zanimljivo je da je bio najbolji strijelac austrijske Bundeslige u sezoni 1988./1989. u dresu Swarovskog s 26 golova.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pipolino 24.04.2015.

    Pa zar vi novinari zaista vjerujete u ovakve patke koje provaljujete.Pacult iznevjerio dogovor.Ma koji dogovor, kad oni trenera plačaju 1000 eura mjesečno, igrača do 1000 eura mjesečno-bruto.Jedino plaćaju predsjednika Brbića 30.000 kuna-neto mjesečno, jer je on najjači igrač kluba koji je pred raspadom.Pa njima dolaze samo oni koje nitko neće, ali je problem što ih nitko niti od njih neće kupiti.

  • GJURO 24.04.2015.

    Čovjek je normalan, - malo se raspitao o njima i pobjegao glavom bez obzira. Predlažem za trenera svaki tjedan jednog člana udruge naš hajduk, ili, kak se već zovu. Pa nek se nakon svakog poraza ( svaki vikend ) tuku međusobno, a igrače nek ne diraju. Zapravo, njima bi idealan trener bio Kerum, a seka sportski direktor, - pa da cirkus bude potpun

  • DragoVrdoljak_1 24.04.2015.

    Hajduk ima sto nitko u HNL-u a i sire imaju navijace kakve takve ali imaju navijace na stadionu!! svi spominju Rijeku ali i Rijeka ce krenuti put Hajduka...slobodnim padom u ponor!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare