To je to što me zanima!

Hajduk i HNS sukobili su se već 14. put u tek dvije godine

Nije tajna da Hajduk i Hrvatski nogometni savez nisu u dobrim odnosima. Splićani se često osjećaju zakinutim zbog nekih odluka, a evo i podugačkog popisa zašto
Vidi originalni članak

Dinamo može dobiti odgodu Kup-utakmice, Hajduk ne. Protivnik "modrih", zaprešićki Inter, složio se sa zahtjevom za odgodom utakmice (iako Zoran Mamić kaže da oni uopće nisu htjeli odgodu), dok Zagreb ne želi napraviti taj ustupak "bilima" samo dva dana uoči ogleda u Kranjčevićevoj.

Nove nesuglasice i verbalni sukobi na relaciji Hajduk - HNS već su 14. u dvije godine koje je izbrojao Goal. Počelo je još odlukom disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića koji je zbog propusta u organizaciji utakmice i bakljade njenih navijača u Jadranskom derbiju Rijeku kaznio sa 100, a Hajduk s čak 200 tisuća kuna zbog napada bakljama na gledatelje.

Žalili su se s Poljuda da hrvatska reprezentacija više igra u Londonu, nego u Splitu. U zadnjih šest godina, naime, "vatreni" su odigrali četiri utakmice u Splitu (od čega jednu bez gledatelja protiv Italije), a isto toliko u glavnom gradu - Engleske.

U lipnju 2014. Hajduk je kažnjen sa 100.000 kuna zbog neprimjerenog ponašanja navijača u utakmici protiv Dinama i prekida utakmice, dok su "modri" kao organizatori olakšani za 10.000 kuna. Nekoliko mjeseci potom zbog nereda u Dugopolju i divljanja navijača "bili" su dobili dvije utakmice bez gledatelja iako su Hajduk i policija upozoravali da se utakmica visokog rizika ne može igrati na tako malom stadionu.

Sve novije sukobe Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza provjerite na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Eduard Tudorović 01.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Eduard Tudorović 01.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarioLepi 01.12.2015.

    jao jao...E moji Dalmosi...radio sam 7 sezona na moru na Braču..toliko mrznje nisam nikada vidio ni dozivio..Koliko mora biti ta mrznja...Dalmosi odcjepite se odmah..Budite drzava za sebe...al naravno tko bi vas financirao...Kao i uvjek ZAGREB..

Komentiraj...
Vidi sve komentare